Dragana Mirković: Nova pesma Jedini za Tonija

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

alex

26-12-2010 23:10h
Dragana Mirković je oduvek bila antipatična, ima iritirajuće pesme u kojima stalno nešto umire... A ubedljivo najveća malograđanka na estradi, uvek potencira "Moj muž građevinski inženjer, naši prijatelji austrijski bankari...", a vrh je bio kad je slikala svoj dom i Svarovski kupatilo, pa na lavabo stavila staklenu ploču Svarovski čisto da se zna, kao kad neko ne skine etiketu sa kaputa... :)) Pa Lambordžini koji je dobila od muža, pa Rols-Rojs...zaista novac nije uticao na nju...

Goran

26-12-2010 22:38h
Najbolja pevacica na nasoj estradi. Uvek tako jednostavna, prizemna i nenormalno normalna. Za svaku pohvalu. Jedva cekam novi album. Napred Dragana!

Natasa

26-12-2010 23:35h
Dobre su reci pesme.

dijana

27-12-2010 20:11h
uvek tako "skromna" ali nikad ne propusti da istakne svoje bogatstvo... jadno. koliko love ima a uvek katastrofalno obučena.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: