Bizarno

Njihovi KILOGRAMI zarađuju NOVAC: Šta sve rade poznate ličnost kako bi smršale (FOTO)

0

Svetski poznate zvezde takođe vode bitku sa viškom kilograma, kao i obični ljudi. Međutim, njihove dijete među najbizarnijim su dijetama u svetu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najbitnijih stvari u Holivudu danas svetski poznatim ličnostima, pored talenta koji nude, jeste njihov izgled. One su spremne da urade i nemoguće stvari ne bi li održale svoju fizičku kondiciju i izgled na kojem će im sve kolege, a i čitav svet pozavideti. Neke od njih drže se prilično rigoroznih i neobičnih  dijeta. Evo kako poznate ličnosti gube kilograme.

 

Natali Portman za ulogu baletske plesačice u filmu "Labud", za koju je dobila i Oskara, morala je svoju težinu da svede na samo 37 kilograma! Njena dnevna ishrana sastojala se od pola grejpa, šargarepe i malo badema. Zvuči brutalno, ali se isplatilo. Doslovno isplatilo.

 

Natali Portman
Natali Portmanfoto: Profimedia

Jedna od trenutno najpoznatijih pevačica na svetu Bijonse odbijala je da jede krutu hranu zbog gubitka dodatnih 7 kilograma zbog uloge u filmu "Dreamgirls". Pevačica je dve nedelje konstantno pila vodu sa limunovim sokom, kajenskim biberom i javorovim sirupom, ponekad dodajući sveže povrće na vrh. Iako je dobila šta je želela, Bijonse je priznala da takav korak ne bi ponovo napravila.

 

Bijonse
Bijonsefoto: Profimedia

Da dijete ne drže samo pripadnice lepšeg pola, pokazao je i Metju Mekonahi. Naime, poznati glumac četiri meseca bio je na ekstremno strogoj dijeti, zahvaljujući kojoj je izgubio više od 20 kilograma! Njegova dijeta podrazumevala je veliku količinu tečnosti i proteina. Međutim, Mekonahi je često isticao sa mu je psihološki pritisak bio najteži deo ove dijete.

 

Metju Mekonahi
Metju Mekonahifoto: Profimedia

 

Riz Viterspun, nakon porođaja, okrenula se popularnoj ishrani koja se temelji na dečijoj hrani, ne bi li skinula višak kilograma dobijenih tokom trudnoće. Proces je jednostavan: kašasta hrana se lako vari, a veličine obroka garantuju da se nećete prejesti.

 

Zarad uloge Kozete, koja umire od tuberkuloze, u filmu "Jadnici" En Hatavej morala se rešiti kilograma. Budući da je njen lik neuhranjena fabrička radnica, poznata glumica je bila na dijeti koja podrazumeva unos samo 500 kalorija! Jela je dve porcije suvih zobenih pahuljica, nekoliko rotkvica i malo humusa. Strašno!

 

En Hatavej
En Hatavejfoto: Profimedia

Pevačica Kristina Agilera često ističe da se prilično neobično hrani zarad svog zanosnog izgleda. Ona svakodnevno konzumira nešto hrskavo, mekano, vruće i hladno. Hranu takođe kategoriše da bude iste boje.

 

Svi obožavaoci poznatog Betmena, Kristijana Bejla, sećaju se njegovog neprepoznatljivog izgleda u filmu "Mašinista". Naime, glumac je morao da izgubi čak 30 kilograma za 4 meseca. Njegova ishrana sastojala se od konzerve tune i jabuke, i nikako nije prelazila 300 kalorija. Glumac je pio puno vode kako bi suzbijao osećaj gladi. Uz kilograme, izgubio je i mišiće, što je dodatno doprinelo njegovom bizarnom izgledu.

 

Kristijan Bejl
Kristijan Bejlfoto: Profimedia

Iako ima 59 godina, Madona je i dalje u neverovatnoj formi. To je zahvaljujući njenoj ishrani koja se temelji na pretpostavci da je vazduh dovoljan za funkcionisanje našeg tela. Ona kuva hranu, ali je ne jede: samo je miriše i ne jede ništa osim slane supe od vode. Madona sigurno ne živi ovako sve vreme, ali koristi ovu metodu kada treba brzo da skine neki kilogram. Nemojte ovo pokušavati kod kuće!

 

Nakon porođaja, glumica Nikol Kidman je morala da drži prilično tešku dijetu kako bi brzo mogla da se vrati na filmsko platno. Njena ishrana sastojala se od jednog tvrdo kuvanog jaja za doručak, jednog za ručak i dva za večeru. Takva ishrana je nezdrava i neuravnotežena, jer podrazumeva nedovoljan unos vitamina, ali glumica je, zahvaljujući ovoj dijeti, izgubila i više kilograma nego što je očekivala.

 

Nikol Kidman
Nikol Kidmanfoto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker