užas u zagrebu

Srećan što je ŽIV: Sin poznate voditeljke doživeo TEŠKU saobraćajnu nesreću!

0

Sin hrvatske pevačice i voditeljke doživeo je u petak saobraćajnu nesreću.

foto: Instagram screenshot
foto: Instagram screenshot

Jan Kovačić, sin hrvatske pevačice i voditeljke Ivane Plechinger, doživeo je u petak saobraćajnu nesreću.

 

Na Jana je na na pešačkom prelazu naleteo navodno policijski automobil, koji ga je, po rečima pevačice, nosio i vukao 30 metara.

 

- Nekad ti se zaista čitav svet u sekundi treskom protrese. Jan je mogao da ode s ovog sveta, a on ne samo da je ostao, već je po mnogima čudesno koliko je malo povređen. Na njega je na pešačkom prelazu naleteo policijski auto, nosio ga trideset metara i Jan je na kraju završio ispod vozila - rekla je Ivana, a prenosi "24sata.hr".

 

Život te slomi - da bi te temeljitije izgradio. Nekad ti se zaista čitav svijet u sekundi treskom protrese... Naš @jan.kovachich jučer je doživio tešku prometnu nesreću zbog koje je mogao otići s ovog svijeta, a on ne samo da je ostao, već je po mnogima čudesno koliko je malo ozljeđen. Na njega je na pješačkom prijelazu naletio policijski auto, nosio ga trideset metara i Jan je na kraju završio pod vozilom... Ni u jednom trenu nije bio životno ugrožen, na hitnoj je - iako poprilično polomljen - nasmijavao sve dežurne sestre. Noćas mu je operirana noga, doktori su svi vrlo optimistični... Prije operacije brinuo se što će biti s projektima koje priprema, diktirao nam koga sve da obavijestimo i govorio koje prijatelje da za njega nazovemo da se ne brinu❤ Jutros sam se probudila i znala sam da to što nam se dogodilo nije bila nesreća, već sreća! Sreća u kojoj smo saznali koliko je naše dijete voljeno, zaštićeno i jako❤ Zahvalila sam Bogu što nam ga je čuvao, jer znam da je. Danas u bolnici, iako sav u zavojima, s osmjehom na licu priča nam kako želi snimiti video u kojem će poručiti svoj djeci kako moraju paziti kad prelaze ulicu, sretan što je živ... I još nešto: Molim vas, nemojte u komentarima raspravljati o policiji i o tome tko je tu kriv. Nama je to savršeno nevažno. Čovjeku koji je vozio auto vjerojatno je teže nego Janu i njemu želim da sazna da je sve itekako dobro završilo... Nek ova naša priča posluži svima da vjeruju u to da je UVIJEK samo dobro ispred svih nas ukoliko si dovoljno mudar da to dobro želiš naći, i tad ti se u nesreći sreća prvo stidljivo, a onda sve hrabrije pokaže. Mi od jučer navečer slavimo život našeg Jana, sigurna sam da ćete nam se svi pridružiti. Sretno - živjeli! #onoštoostajeuvijekljubavje

A post shared by Ivana Plechinger (@ivanaplechinger) on

Ona je sve obožavatelje zamolila da ne spekulišu ko je kriv, jer po njenim rečima, to sada nije ni bitno.

 

- Na hitnoj je, iako poprilično izlomljen, zasmejavao sve dežurne sestre. Noćas mu je operisana noga, doktori su svi vrlo optimistični. Pre operacije brinuo se šta će biti s projektima koje priprema, diktirao nam koga sve da obavestimo i govorio koje prijatelje da za njega nazovemo da se ne brinu - ispričala je Ivana, čiji je sin zapravo "Jutjuber".

 

- Zahvalila sam Bogu što nam ga je čuvao, jer znam da jeste. Danas u bolnici, iako sav u zavojima, sa osmehom na licu priča nam kako želi da snimi video u kojem će da poruči svoj deci kako moraju da paze kada prelaze ulicu, srećan što je živ - rekla je Plechinger.

 

 

makonda-tracker