iskrena

Nakon paparaco fotografija, oglasila se Seka Aleksić i otkrila PRAVU ISTINU o plastičnoj operaciji: Pevačica otvoreno progovorila o ugradnji SILIKONA!

2

Nakon što su u javnost dospele paparaco fotografije na kojima je do izražaja došlo njeno bujno poprsje, mediji su se raspisali o tome da je popularna pevačica posetila plastičnog hirurga

foto: Nemanja Novaković
foto: Nemanja Novaković

Seka Aleksić ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a proteklih dana domaćim medijima proširile su se informacije da je pevačica navodno rešila da se pridruži svojim brojnim koleginicama i poseti plastičnog hirurga.

 

Naime, nakon što su se u javnosti pojavile paparaco fotografije na kojima je do izražaja došlo njeno bujno poprsje, mnogi su prokomentarisali da se čini da se Seka podvrgla plastičnoj operaciji i ugradila silikone.

Budući da nikad nije krila da je ponosna na svoj prirodan izgled, Seka je i ovog puta demantovala glasine o estetskim korekcijama. Pevačica je u svom stilu na šaljiv način javnosti objasnila da se i sama iznenadila kada je pročitala u novinama da je ugradila silikone.

 

- Pročitala sam negde da sam ugradila silikone! I to ekskluzivni paparaco! Pa ljudi, ja i ovako ne znam šta ću sa svojim (.)(.). Još mi samo fale silikoni. Da su napisali da sam ih smanjila logičnije bi bilo - napisala je pevačica na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker