JEDVA JOJ SPASLI ŽIVOT

Plastična operacija umalo ju je koštala ŽIVOTA: Slavna pevačica bila na IVICI SMRTI zbog UVEĆANJA ZADNJICE! (FOTO)

0

Poznata pevačica preživela je pravu dramu nakon što je odlučila da se podvrgne estetskom zahvatu

foto: instagram
foto: instagram

Pevačica K. Mišel ubrizgavala je ilegalne injekcije za povećanje zadnjice, što je umalo nije koštalo života. Pevačica je za "People" otkrila da je imala četiri operacije, kao i da je to najjezivija stvar koju je doživela.

 

Bluz zvezda u usponu htela je da poveća pozadinu. Naime, Mišel je želela da transformiše telo i prilagodi trendu, ne bi li dobila više publike. Ipak, nestručno osoblje, nelegalan silikon i ona je završila na operacionom stolu.

 

A post shared by K. Michelle (@kmichellemusic) on

Uz četiri zahvata, morala je da primi i dve kompletne transfuzije krvi kako bi spasla svoj život.

 

- Bilo je naznaka i to je i ranije visilo u vazduhu, ali sada je sasvim sigurno. Moje telo ne može da podrži te silikone, morala sam da ih uklonim da ne bih umrla - ispričala je pevačica koja je godinama menjala sebe u želji da ima telo kao flašica. Do sada je radila grudi, skidala masti sa stomataka i širila je kukove.

 

- Čula sam za čoveka u Atlanti. On nije lekar, a ubrizgavao je injekcije hidrogela, tako su se zvale. Bila sam zadovoljna u prvo vreme rezultatima - rekla je.

 

A post shared by K. Michelle (@kmichellemusic) on

Posle pet godina javili čudni simptomi, bolovi i migrene. Doktori su mislili da ima lupus, ali su kasnije analize pokazale da se silikon razlio po njenom telu, da se spustio ka nogama i da je došlo do jakih infekcija. Počelo je lečenje, urađena je prvobitno liposukcija kako bi se otrovna materija isisala iz njenog tela. Pevačica se toliko razbolela da je morala da prima transfuzije.

 

- To što mi se desilo je najjezivija stvar. Jaka sam ja, ali ovo kroz šta sam prošla zaista je teško, lekari su mi uklanjali postpuno izumrla tkiva. Napredujem, idem ka boljem malim koracima, a kraj lečenja očekujem do kraja leta - rekla je Mišel. Ona je o svom iskustvu progovorila jer želi da iz njenog iskustva uče druge devojke.

 

A post shared by K. Michelle (@kmichellemusic) on

Priznaje i da je osim fizičke prošla i veliku psihičku transformaciju i očekuje da uskoro nastavi sa svojom karijerom.

 

- Neke stvari nam se čine kao nebitne, dok ne iskusimo koliko smo mali i nemoćni. Tuširanje je sasvim obična stvar, ali ja to dugo nisam mogla da uradim samostalno. Neki mali koraci za mene su sada ogromni - napisala je zvezda.

 

A post shared by K. Michelle (@kmichellemusic) on

 

makonda-tracker