Opra Vinfri: Ja mogu sve!

2
Širom sveta proslavljena voditeljka Opra Vinfri priča o slobodi koju joj daje to što će postati vlasnica televizijske stanice, pošto će ubuduće moći da ostvaruje ne samo snove drugih ljudi, već i svoje sopstvene
foto: BANG
foto: BANG

Jedna od najbogatijih žena na svetu, voditeljka, glumica i producent Opra Vinfri od prvog januara biće postavljena na mesto direktorke i šefice uređivačke politike američke televizijske stanice OWN: Oprah Winfrey Network, koja će preuzeti kablovsku i satelitsku frekvenciju dosadašnjeg Discovery Health kanala. Kako je planirano, njena planetarno popularna autorska emisija The Oprah Winfrey Show na ovom programu će se prikazivati do septembra iduće godine kada će biti emitovana poslednja epizoda, a zameniće je novi šou program Oprah’s Next Chapter koji će ići dva ili tri puta nedeljno.

Sama Opra svesna je novih mogućnosti koje joj posedovanje vlastite televizijske stanice pruža, ali i odgovornosti koja je stavljena pred nju i nada se da će uspeti da ostvari svoju filantropsku misiju i omogući što većem broju ljudi da pronađu svoj put.

- Velika prednost toga što imam svoj TV kanal je u tome što sam slobodna da radim šta god mi padne na pamet. Evo, na primer, pre neki dan sam bila u restoranu gde je radio jedan neverovatno zgodan kelner. Rekla sam mu da ima pravo televizijsko lice i nisam odolela a da ga ne pitam čime bi on to voleo da se bavi u životu. Kad god mi neka ideja padne na pamet, osećam se poput velike kante sa farbom. Promenila sam stav iz nekadašnjeg O, Bože, šta da radim? u Ja mogu da uradim što god hoću! – ispričala je Opra u intervjuu za magazin Parade.

makonda-tracker