Džesika Alba: Više nisam sebična

0
Holivudska zvezda Džesika Alba, priznala je da je otkako je pre dve godine rodila ćerkicu Onor, shvatila da sebi više ne može da dozvoljava da bude na prvom mestu.
foto: BANG
foto: BANG

Atraktivna glumica Džesika Alba, koju domaća publika ovih dana ima priliku da vidi u filmu Upoznajte male Fokerove, smatra da ju je majčinstvo naučilo odgovornosti prema drugom biću tako da nije opsednuta svojom karijerom u onoj meri kao ranije.

- Oduvek sam bila onaj tip žene koji bi da ugodi svima i sve radi kako bi trebalo, ali preuzimanje toliko odgovornosti stvara ogroman pritisak, što gledajući na duže staze nikako nije dobro. Jednostavno se osećate istrošeno. Naučila sam da sebi praštam to što nisam savršena i trudim se da se manje nerviram. Svojevremeno sam bila veliki borac za prava na sopstvenu nezavisnost, ali dolaskom moje ćerkice na svet u potpunosti sam promenila svoj pogled na svet. Odjednom sam prestala da budem sebična i tako uskogrudo usmerena isključivo na sebe. Sada želim da izgradim život kako za sebe, tako i za svoju porodicu. Ranije sam bila radoholičarka, ali sada si ne dozvoljavam tu vrstu samonametnutog stresa. Moj muž i moja ćerka predstavljaju jedine prave stvari u mom životu. Zajednički cilj nam je da izgradimo porodicu ispunjenu ljubavlju i lepotom. Kad su takve stvari u pitanju, vrlo sam tradicionalna. Kad se Onor rodila, osetila sam da je došlo vreme da se promeni toliko toga – ispričala je dvadesetdevetogodišnja Džesika za praznično izdanje lista Daily Mirror.

Glumica je takođe otkrila da joj je drago što njen suprug Keš Voren nije glumac već producent, pošto veruje da su upravo različita životna interesovanja zaslužna za održavanje svežine njihove romanse.

- Obožavam to što on nije glumac i što na svet šoubiznisa gledamo iz totalno drugačije perspektive. Za razliku od mene, on nije opsednut svojim poslom i radom na filmu. On zato obožava da gleda sportski program, što za mene predstavlja najdosadniju stvar na svetu – iskrena je glumica.

makonda-tracker