Srđan Ivanović predstavio nove Clipsy Max ukuse

Poznati glumac Srđan Ivanović vodio je program povodom predstavljanja redizajniranih i novih Clipsy Max proizvoda u beogradskim tržnim centrima Ušće i Delta City
0
1 / 2

Pod sloganom HRSK!avi prašak za maksimalno uživanje, kompanija Marbo Product predstavila je svoje redizajnirane i novim neverovatnim ukusima obogaćene Clipsy Max proizvode u tržnim centrima širom Srbije. Pored već dobro poznatih Clipsy Max sa ukusom slanine i Clipsy Max sa ukusom piletine, Clipsy Max portofliju proizvoda pridružena su i dva nova neodoljiva ukusa - Clipsy Max sa ukusom paprike i Clipsy Max sa ukusom pavlake.

Tim povodom organizovane su zanimljive i kreativne promocije u dva najveća beogradska tržna centra, Ušće i Delta City, a uskoro će i posetioci tržnih centara Mercator u Nišu i Novom Sadu moći da se susretnu sa Clipsy promoterima.

Posetioci ovih tržnih centrara imali su priliku da učestvuju u igri Ne ljuti se čoveče, i uživajući u neodoljivim hrskavim Clipsy Max proizvodima, osvoje vredne nagrade, dodeljivane na dnevnom nivou. Program je vodio glumac Srđan Ivanović, a uloga sudije tokom trajanja igre, dodeljena je prepoznatljivom TV licu Clipsy proizvoda, dečaku Luki, glavnom akteru TV spota.

Promociju novih ukusa na tržište Srbije pozdravio je i Danilo Drobnjak iz kompanije Marbo Product.

- Uvereni smo da će redizajnirani i unapređeni Max napraviti pravi bum na našem tržištu i da ćemo steći još novih obožavalaca željnih MAXimalnog uživanja. Pored ovih, spremamo još brojna iznenađenja za naše verne potrošače izlazeći u susret njihovim željama i ukusu – rekao je Drobnjak.

Zainteresovani posetioci tržnih centara u Beogradu biće u prilici da prisustvuju Clipsy Max promocijama i 30. decembra u tržnom centru Ušću i 25. i 26. decembra u tržnom centru Delta City.

makonda-tracker