Lepa Brena i Slobodan Živojinović: Slavlje po želji naslednika

Kako su zbog obaveza zaboravili devetnaestogodišnjicu braka, folk zvezdi Lepoj Breni i predsedniku Teniskog saveza Srbije Slobodanu - Bobi Živojinoviću nezaboravnu žurku priredili su sinovi Filip, Stefan i Viktor
1
1 / 2 Foto: Privatna Arhiva

U životu bračnih partnera Lepe Brene (50) i Slobodana - Bobe Živojinovića (47) jedan od najvažnijih datuma je 7. decembar 1991. godine jer su se jedno drugom na glamuroznoj zabavi u hotelu Interkontinental zakleli na večnu ljubav. Od tada je prošlo devetnaest godina tokom kojih su skladni supružnici delili dobro i zlo, sreću i tugu, ali i zajedno prevazilazili i one najnemilosrdnije životne prepreke. Svoj značajni praznik Živojinovići su i ove godine proslavili bez mnogo pompe, kako su to i do sada činili, ali su zato za sledeću godinu najavili veliku zabavu povodom proslave druge decenije bračne sreće. Naime, usled uzbuđenja zbog održavanja finala Dejvis kupa u Beogradu na kome je trijumfovala teniska reprezentacija Srbije, popularna pevačica i predsednik Teniskog saveza potpuno su zaboravili na svoj jubilej. Baš to saznanje podstaklo je njihove sinove Filipa (25), Viktora (12) i Stefana (18) koji su im tim povodom u restoranu Talas na Dunavu organizovali zabavu.  

- Od silnih obaveza oko Dejvis kupa, nas dvoje smo stigli da zaboravimo našu godišnjicu braka. Ipak, deca su bila tu pa su nam organizovala proslavu iznenađenja u restoranu Talas tako da smo imali jedno izuzetno lepo i prijatno veče. Sledeće godine slavimo jubilarne dve decenije otkako smo stali na ludi kamen i nadam se da ćemo to valjano proslaviti - kaže Brena, dok Bobin sin iz prvog braka, koji je odnedavno i menadžer svojoj maćehi, za magazin Story  otkriva kako su tekle pripreme za žurku.

- Sve smo organizovali sa zaposlenima u restoranu i oni su nam maksimalno izašli u susret zbog čega smo im veoma zahvalni. Na istom mestu održana je i zabava nakon velike pobede tenisera nad reprezentacijom Francuske zbog čega je euforija bila ogromna. Svi smo se odlično proveli i atmosfera je bila onakva kakvu bi svako poželeo da pamti. Veoma je zanimljivo da je Brenin i Bobin sto bio prekriven tortama koje su dobili na poklon - istakao je Filip i šaljivim tonom objasnio zbog čega su se on i njegova braća ošišali do glave.

- Jedan od razloga jeste taj što smo svi bili veoma srećni zbog pobede naših tenisera sa kojim se i privatno družimo, a drugi je da bismo se solidarisali sa Bobom - rekao je uz smešak Filip.

Nikola Rumenić

makonda-tracker