Milan Kalinić i Andrija Milošević delili novogodišnje paketiće

0
Kompanija Elixir Natura priredila je humanitarno novogodišnje druženje u Domu za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju Sremčica, u kome su učestvovali i poznati glumci Andrija Milošević i Milan Kalinić
foto: promo
foto: promo

Proizvođač napitaka Pehar i Fešta, kompanija Elixir Natura, odlučila je da povodom novogodišnjih praznika sa poznatim glumcima Andrijom Miloševićem i Milanom Kalinićem poseti Dom za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju Sremčica i iznenadi ih novogodišnjim poklonima. U veseloj atmosferi koju je prigodnim programom ispunila grupa Čigra igra, deci su sokove Pehar i novogodišnje paketiće podelili Milan i Andrija.

Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica je jedna od većih rezidencijalnih ustanova socijalne zaštite u Srbiji koja zbrinjava preko 300 osoba sa umerenim, težim i teškim oblikom ometenosti. U domu su smeštena deca iznad deset godina starosti.

- Ovo je prva u nizu humanitarnih akcija kojom kompanija Elixir Natura želi da pomogne i da razveseli decu smeštenu po ovakvim ustanovama jer oni to svakako zaslužuju. Kao društveno-odgovorna kompanija shvatamo važnost zdravlja dece i podržavamo inkluziju dece sa smetnjama u razvoju u društvo. Namera nam je da posetimo i nekoliko ustanova u kojima su smeštena deca bez roditeljskog staranja i da im, pored kompanijskih poklona, donesemo i malo radosti i veselja za šta će se pobrinuti isti tim: Milan Kalinić, Andrija Milošević i animatorska grupa Čigra igra - izjavila je Olivera Korica, product manager iz Elixir Nature.

makonda-tracker