Humanitarna akcija Veliki – Malima na Adi Ciganliji

0
U susret filmu Guliverova putovanja 3D distributerska kuća Tuck organizuje humanitarnu akciju pod sloganom Veliki - Malima na klizalištu Ade Ciganlije u nedelju 26. decembra sa početkom u 13 časova

Distributerska kuća Tuck i bioskop Tuckwood već godinama praktikuju da uz svaki veći film, organizuju interesantne promotivne aktivnosti koje spajaju lepo i korisno. Stoga, ovo nije prvi put da organizuju veoma zabavan događaj, koji je, pre svega, humanitarnog karaktera i koji mоže pomoći onima kojima je to najpotrebnije sada, uoči predstojećih zimskih praznika. Cilj ove akcije je skupiti humanitarne paketiće za decu Svratišta, koji bi trebalo da sadrže sitnije odevne predmete, neophodne za zimski period (kape, rukavice, čarape…).

Brojne poznate ličnosti iz medija kao i iz sveta filma, muzike, sporta i politike su se odazvali pozivu i svojim prisustvom će podržati akciju Veliki - Malima. Na taj način će svi pokazati da veliki ljudi - veliki po funkciji, uspesima i poslu koji obavljaju, misle na one koji su, samo nominalno mali i marginalizovani.

makonda-tracker