u zdravom telu zdrav duh

Megan Merkl krši pravila: Pomfrit, sladoled i vino...

0

Evo kakao izabranica princa Harija odoleva nezdarvoj ishrani i kada napravi izuzetak

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pritisak da nevesta izgleda besprekorno je ogroman, no srećom po Megan Markl ona je već godinama na specifičnom režimu ishrane zbog kog nikada ne kuburi sa kilogramima.

 

 

A post shared by HRH Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

 

Podsetimo, Megan je kao ćerka instruktorke joge oduvek praktikovala zdrav način života i pretežno vegeterijansku ishranu, sa tek povremenim kršenjem pravila. Ona je takođe fan vežbanja, sa akcentom na pilates i trčanje.

.

foto: Youtube Screenshot

 

Da, Megan ponekad pojede pomfrit, sladoled i popije vino - jer šta je život ako nemate nimalo oduška? No, ključ je u tome da veći deo vaše ishrane bude zasnovan na hranljivim namirnicama biljnog porekla koje imaju mali broj kalorija, a visok sadržaj vlakana.

 

- Pokušavam da tokom nedelje budem vegan, a vikendom sam prilično fleksibilna. Sve je u balansu. Nikada ne želim da se osetim lišeno nečega. Ja ne praktikujem nikavu dijetu, to je način života, rekla je ona svojevremeno.

 

 

A post shared by HRH Meghan Markle (@meghanmarkle8) on

 

Idealni dnevni jelovnik za izabranicu princa Harija izgleda ocako: "Šejk od vanile kombinujem sa smrznutim borovnicama, potom su na meniju nikozijska salata i čaša rozea, svež kozji sir i baget, morski plodovi i testenina".

 

 

 

makonda-tracker