svestrana

Slojevita saradnja: Jutro s Jovanom i Srđanom i Nadom Macurom

1

Portparolka hitne pomoći i multimedijalna ličnost Nada Macura, imaće svoju redovnu rubriku u jutarnjem programu Prve televizije.

foto: Jelena Vučetić
foto: Jelena Vučetić

Nada će u Jutru sa Jovanom i Srđanom informisati gledaoce o onome što se dogodilo prethodne noći u glavnom gradu ali u pružiti neophodne savete kako da se pripremimo i osvežimo za dan pred nama i odgovarati na pitanja građana iz domena zdravlja.

 

Imajući u vidu da je sve veći broj ljudi koji teško podnosi nagle promene klime i da su učestali pozivi lekarima beogradske Hitne pomoći, ovo je svakako segment Jutra koji će se obavezno gledati i u toku kojeg ćemo čuti mnoštvo korisnih informacija koje Macura uvek prenese na zanimljiv način. Najpopularnija doktorka u Srbiji poznata je kao neko ko otvoreno govori o mnogim temama. Ne ustručava se da izađe iz svog medicinskog miljea i neko je ko je definitivno pomerio granice u saopštavanju po zdravlje važnih informacija.

Sa velikim zadovoljstvom vam potvrđujem, da sam od danas novi član “Jutra sa Jovanom i Srđanom”, i svakog radnog jutra ću vam davati izveštaje iz Hitne pomoći, i sve što se dešavalo prethodne noći, uz eventualni kratki pregled dana. Ipak, ono što je najbitnije, deliću savete gledaocima, i zato pozivam sve one koji imaju neke zdravstvene dileme, da se jave, i rado ću im pomoći”, rekla je Nada Macura.

 

makonda-tracker