neverovatno

Jovana ima supermoći: Spava samo dva sata dnevno, a ovo su njene obaveze od kojih bi mnogi kolabirali, a ona je uvek nasmejana!

2

Pored iscrpljujućih poslovnih obaveza, ovako izgleda ostatak dana, ali i noći poznate voditeljke.

foto: Nemanja Pančić
foto: Nemanja Pančić

Jovana Joksimović potpuno se posvetila odgajanju bliznakinja Ane i Srne, a sada je rešila i da promeni način njihove ishrane. Sama im pravi kašice, a trudi se i da ih odvikne od noćnog hranjenja. Ova odluka znatno joj je otežala svakodnevicu, ali je ona čvrsto rešila da od nje ne odstupa. Naime, nove članice porodice Joksimović napunile su sedam meseci, a Jovana je odlučila da su dovoljno velike da im daje domaću hranu od organskog povrća.

 

- Jovana za svoju decu hoće samo najbolje, pa je rešila da im potpuno ukine kupovne kašice i uvede one koje sama pravi. U pitanju je hrana od najkvalitetnijeg organskog povrća, a Joksimovićeva je priprema svakodnevno.

 

Kako deluje, bebe su ovu promenu dobro podnele, samo je privikavanje, koje i dalje traje, prilično teško - otkriva izvor blizak Joksimovićima za "TV magazin".

 

Voditeljka sama priprema hranu, a nakon vođenja "Jutarnjeg programa" odlazi do pijace da bi kupila organsko voće i povrće.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker