srce da pukne

Glumac iz serije "Prijatelji" priznao: Mojoj ćerki je postavljena teška dijagnoza, problem s mozgom!

0

Met LeBlank, glumac koji je upamćen po ulozi Džonija u seriji Prijatelji, prolazio težak životni period.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Met LeBlank, glumac kog je ceo svet zavoleo u ulozi Džoija Tribijanija u seriji "Prijatelji" priznao je da je, nakon što je završeno snimanje sitkoma koji ga je proslavio, morao da uzme pauzu od svega.

 

Razlog za to bio je što je prolazio kroz tešku porodičnu krizu:

 

- Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Pregoreo sam, nisam želeo da imam raspored niti bilo gde da idem. Tadam sam sebi to mogao da priuštim. Moj agent je bio van sebe. Nazvao sam ga i rekao mu da izgubi moj broj na nekoliko godina. Bilo mi je to vrlo teško razdoblje. Umalo sam doživeo nervni slom. Proživljavao sam težak razvod od Melise, a imali smo bebu. Mojoj je ćerkici postavljena teška dijagnoza - problem sa mozgom, jedan oblik displazije, ali sada je konačno dobro. Bilo mi je vrlo teško. Posao u tom trenutku nikako nije mogao da mi bude prioritet. Shvatio sam da je porodica najvažnija i da je sve ostalo u drugom planu. Ne postoji li izreka da nas ojača ono što nas ne ubije? - rekao je LeBlank.

 

Glumac sada tumači glavnu ulogu u seriji "Čovek s planom" a iako bi mnogi fanovi voleli da ga ponovo vide u roli koja ga je proslavila, otvoreno je rekao da se to nikada neće desiti.

 

 

 

makonda-tracker