En Hatavej se preselila kod dečka

0
Kako strani mediji prenose, holivudska glumica En Hatavej je nakon dve godine veze odlučila da je došlo vreme da počne da živi sa svojim dečkom Adamom Šulmenom
foto: BANG
foto: BANG

Zvezda filmova Đavo nosi Pradu, Priča o Džejn, Alisa u zemlji čuda i najnovijeg blokbastera Ljubav i druge droge, En Hatavej i njen izabranik, glumac Adam Šulmen, odlučili su da je stigao pravi trenutak da svoju dvogodišnju vezu podignu na viši nivo. Kako prijatelji bliski paru navode, En se oseća dovoljno sigurno uz Adama i stoga je glumica prihvatila njegovu ponudu da sviju zajedničko ljubavno gnezdo u njegovom stanu smeštenom u njujorškom Bruklinu.

S obzirom na to da je 2008. godine prošla kroz veoma težak period kada bila primorana da prekine vereništvo sa italijanskim agentom za nekretnine Rafaelom Folijerijem pošto je on zbog pronevere osuđen na četiri i po godine zatvora, sticanje poverenja u novog mladića predstavlja veliki korak za En, iako je sama glumica tvrdila da je ovo loše iskustvo nije sprečilo da veruje u ljubav i svoju sposobnost da se iznova strasno zaljubi.

makonda-tracker