nije mu dosta

Šokiraće vas šta je suprug Mirke Vasiljević izjavio, a ona je ovo odgovorila!

0

Fudbaler Crvene zvezde i suprug glumice Mirke Vasiljević, nakon osvojene titule prvaka Srbije, uživa u zasluženom odmoru. 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Dok čeka pripreme za narednu sezonu, za "Alo" otkriva da je spreman da postane otac i četvrti put.

Ne želim da pričam na temu venčanja sa Mirkom, ali mogu potvrditi reči svoga kuma da smo, što se tiče dece, moja supruga i ja tek počeli - kaže sa osmehom dvadesetsedmogodišnji sin čuvenog Duleta Savića i otkriva šta je najveća životna želja njegovog oca.

foto: Vladimir Šporčić

Iako sinove po svaku cenu ne usmeravam da se bave fudbalom, oni stalno traže loptu. Nisam od sportista koji u svojoj deci vide sigurne naslednike, neka sami odaberu čime će se baviti. Tu sam da im kažem šta je dobro, a šta ne, a na njima je da odluče. Ipak, iskren da budem u dubini duše bih voleo da se ostvari vizija moga oca da budemo prvi u Crvenoj zvezdi koji su se generacijski smenjivali u timu. U smislu da deda, otac i sin nose crveno-beli dres. Zato bih voleo da neko od mojih sinova odabere taj put - kaže Savić i osvrće se na veliki uspeh svog tima.

Podsećamo, Mirka i Vujadin su u vanbračnoj zajednici više od devet godina i imaju troje dece, Andreja, Andrijanu i Mihajla. Mirka je prošle godine u jednoj emisiji izjavila da se još nije udala za oca svoje dece zbog mnogobrojnih obaveza koje on kao fudbaler ima.

On je profesionalni sportista i stvarno malo ima vremena. Oni su željni svoje zemlje, naših kafana, diskoteka, izlazaka i onda, prema mom mišljenju, pametnije je taj odmor iskoristiti da malo sebe zadovolji… Ček da ispoštujem ovog, zašto ono, nisam ga video… Stvarno mislim da je suludo da nam prioritet posle troje dece bude da se venčamo - rekla je tada Mirka.

 

 

makonda-tracker