i dalje se osvrće iza sebe

Tražio mi je da se vidimo i pisao intimne poruke: Minja Miletić otkrila kako se osećala kao žrtva progonitelja

0

Pre samo nekog vremena lepa voditeljka Minja Miletić proživela je psihičku torturu zbog poziva i poruka nepoznatog čoveka.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Pre samo nekog vremena lepa voditeljka, Minja Miletić proživela je veliku psihičku torturu usled poziva i poruka nepoznatog čoveka. 

 

Ispostavilo se da je to čovek poreklom iz Bosne, koji je znao svaki Minjin korak, živeo je u neposrednoj blizii njene kuće, a čak joj je dolazio i na posao. 

 

Nakon što je Minja prijavila slučaj, stariji čovek je uhapšen. 

Drago mi je što se konačno sve završilo, jer sam zaista imala osećaj uznemirenosti koji trajao mesecima, s obzirom da je čovek koji je uhapšen bio u najmanju ruku prezainteresovan za moj poslovni život, način rada i celekupnu N1 TV. Kao TV lice svesna sam i negativnih 'posledica' koje javni posao nosi, te isprva nisam reagovala niti tome pridavala veliki značaj, ali kada je 'uhođenje' postalo sve intezivnije tako što je pokušavao lično da stupi sa mnom u kontakt više puta, zaista je postalo uznemirujuće i zahvalna sam MUP-u što je efikasno odreagovao i zaštitio me potnecijalne opasnosti", izjavila je Minja za magazin Gloria.

Šta vam je pisao?

 Tražio je da se vidimo, postavljao mi je neka nenormalna pitanja, a onda je u moje ime sebi odgovara, kao da je sebi odgovarao. 

Da li vam se udvarao i bio neprijatan?

Nije, više je stavljao akcenat na to kako smo nas dvoje suđeni da budemo u spasilačkoj misiji. Tvrdio je kako bi za sve bilo bolje kada bih preuzela neku političku stranku, a onda bi mi pisao kako ide da završi nešto, a da ga ja obavezno čekam na televiziji.  Pisao mi je "Ljubim te, čujemo se" , kao da smo stari znanci. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker