prošlost

Ko je ustvari KEJT MIDLTON? 5 malo poznatih činjenica o današnjoj PRINCEZI!

0

Supruga princa Vilijama elegantna Kejt Midlton venčanjem koje je održano 29. aprila 2011. godine postala je i službeno vojvotkinja od Kembridža.

 

foto: Profimedia

 

2. Danas sa princom Vilijamom ima dva prekrasna deteta, skladan brak i kraljevsku titulu, ali manje je poznato da je Kejt uživala u svojoj ljubavnoj mladosti pre njega.

 

Njena velika srednjoškolska ljubav bio je Vilem Marks, danas novinar, dok je tokom studiranja izlazila s Rupertom Finčom, studentom prava, ali to nije dugo potrajalo.

 

Međutim, prijateljica bliska lepoj vojvotkinji tvrdi da je ona zapravo celog života bila zaljubljena u princa.

 

Sedele bismo tako sve zajedno i razgovarale o momcima, a Kejt bi uvek govorila kako joj se niko ne sviđa, a neretko bi se našalila kako niko nije kao princ Vilijam", izjavila je prijateljica Džesika Hej

 

3. Pre nego što joj je kraljica Elizabeta dodelila titulu vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton obavljala je regularne poslove. Nakon diplome koju je stekla 2005. godine zaposlila se kao asistent u prodaji u jednoj londonskoj kompaniji, a po potrebi je čak bila zamoljena i da služi kafe. Nakon dve godine napustila je posao, a u novembru 2010. sa princom Vilijamom je zvanično objavila veridbu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker