Džejk Gilenhal poklonio Tejlor Svift skupocenu narukvicu

0
Proslavljeni američki glumac Džejk Gilenhal kupio je za rođendan svojoj novoj devojci pop i kantri pevačici Tejlor Svift narukvicu vrednu sto hiljada američkih dolara
foto: BANG
foto: BANG

Glumac Džejk Gilenhal i pevačica Tejlor Svift sredinom decembra proslavili su svoje rođendane. Zvezda filma Ljubav i druge droge ušao je 19. decembra u tridesete godine života, dok je njegova izabranica 13. decembra napunila dvadeset i prvu, čime je postala punoletna po svim američkim zakonima. Upravo u čast ovako važnog datuma za njegovu dragu, Džejk se potrudio da je obraduje gomilom brižljivo biranih poklona za koje je bio siguran da će biti baš po njenom ukusu. Kako izvori bliski mladoj zvezdi prenose, Tejlor je dobila komad nakita dostojan dodele Oskara u vidu tridesetokaratne narukvice sačinjene od bezbojnih dijamanata utisnutih u zlato vrednu oko 100 000 dolara, gitaru sa potpisom ikone kantri zvuka Čet Atkinsa, 10 kilograma najfinije Kona kafe zajedno sa mlinom i kafematom, ali i specijalnu ručno rađenu rođendansku čestitku koju je romantični Gilenhal sam napravio.

Iako izvori ne prenose šta je tokom zajedničkog vikenda provedenog u Nešvilu Tejlor poklonila svom pažljivom dečku, primećuje se da je mlada kantautorka umnogome promenila svoj stil odevanja kako bi se prilagodila Džejkovom istančanom ukusu, tako da ju je sada sve češće moguće videti kako kupuje u buticima modnih kuća Prada, Chanel i Hermes.

makonda-tracker