Vlatko Stefanovski i Stefan Milenković: Decembarski koncerti će postati tradicija

0
Gitarista Vlatko Stefanovski i violinista Stefan Milenković obradovaće publiku iz Beograda sa tri zajednička koncerta u Sava Centru, koji će po rečima organizatora od ove godine prerasti u tradiciju

Umetnici čiji se nastup karakteriše kao koncert decenije, spremni su da prestoničku publiku oduševe 22, 23, i 27. decembra u Sava centru. Vlatko i Stefan nestrpljivo čekaju da svoje umeće i tačke koje su nedeljama unazad pripremali da prezentuju publici.

- Predstojeći koncerti su mi mnogo važni, priprema nastupa obilovala je velikom energijom koja mi je dala podstrek za dalji rad. Raduje me što sa jednim vrsnim umetnikom delim stejdž i siguran sam da će sve proteći odlično. Raduje me svaki dolazak u Beograd, ovde lepo spavam i odlično se osećam (smeh) – otkrio je Stefanovski na konferenciji za novinare koja je održana u Grand Pleasure lokalu u Airport City-ju. Slične impresije deli i njegov kolega sa scene, čuveni violinista Stefan Milenković.

- Ovaj muzički eksperiment za mene predstavlja veliko iskustvo tokom kog sam otkrio neke nove mogućnosti mog instrumenta. Što se tiče koncerta, imam osećaj kao kad čekam da iskočim iz padobrana – kaže Stefan Milenković, a PR Beogradske kulturne mreže Ivan Ivačković otkrio je novinarima da postoji želja da koncerti dvojice virtuoza postanu tradicija.

Danilo Mašojević

makonda-tracker