Crvena zvezda i EUnet: Partnerstvo za kvalitetno online iskustvo

U Medija centru stadiona Crvena zvezda održana je konferencija za medije kojom je najavljen početak saradnje FK Crvena zvezda i lidera na polju Internet komunikacija, kompanije EUnet
0
1 / 2 Foto: Promo

Novi partner Crvene zvezde, kompanija EUnet ovom prilikom je najavila sve buduće zajedničke aktivnosti usmerene ka poboljšanju usluge koja će navijačima omogućiti da u svakom trenutku prate događaje svog omiljenog kluba u online okruženju.

- Čast nam je što je FK Crvena zvezda našoj kompaniji poverila brigu o svom kompletnom online prisustvu, kako bi svi njeni verni navijači u svakom trenutku mogli da se informišu o dešavanjima u klubu, kao i da na najbezbedniji način kupuju karte i navijačke rekvizite u Zvezdinoj online prodavnici. U planu je proširenje saradnje u vidu specijalnih paketa za sve Zvezdine navijače, a za sada smo im obezbedili potpuno besplatna tri meseca korišćenja EUnet ADSL Interneta. U nastavku saradnje možete da očekujete da ćemo sve utakmice Crvene zvezde prenositi online, putem servisa video striming, rekao je Milan Miličić, direktor marketinga i prodaje EUneta.

Direktor marketinga Crvene zvezde Goran Bročić izrazio je svoje zadovoljstvo saradnjom i tom prilikom je  izjavio.

- Crvena zvezda nastavlja da radi i sarađuje sa liderima u svim delatnostima. Ovaj ugovor sa EUnetom je za nas čast i obaveza i sigurno je da će šampionski hod biti još lakši kad je EUnet uz nas.

makonda-tracker