multitalentovan

Njegovim imitacijama smeje se ČITAV BALKAN: Evo zašto Cvija sa ponosom može poneti titulu najboljeg PEVAČA MEĐU FUDBALERIMA, ali i najboljeg IMITATORA MEĐU PEVAČIMA! (VIDEO)

2

Bio je fudbaler, pa se posvetio muzičkoj karijeri, a onda je pokazao još jedan skriveni talenat kojim je potpuno oduševio javnost.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon dugogodišnje sportske karijere, pevač Stefan Cvijović Cvija rešio je da se posveti muzici i od tada ne prestaje da niže hitove i puni klubove širom Evrope.

 

Osim ovih, Cvija je pokazao da poseduje i one skrivene talente, zbog kojih s razlogom ponosno može poneti titulu najboljeg pevača među fudbalerima, ali i najboljeg imitatora među pevačima.

 

Naime, Cvija je nedavno gostovao u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom još jednom je pokazao da i te kako ume da se našali i zabavi publiku. Nakon što je internet preplavio snimak iz ove emisije u kojoj recituje Rastinu pesmu Euforija, mnogi su se prisetili i njegovih ranijih gostovanja kojima je publiku svojim imitacijama dovodio do suza.

 

A post shared by AmiG Show (@amigshow) on

Prisetimo se kako je to izgledalo pre dve godine kada je sa svojim kolegama i prijateljima Reljom i Cobijem gostovao u Amidži šou i tom prilikom imitirao Šaka i Dada Polumentu, Marka Bulata i Topalka:

 

makonda-tracker