prepoznatljiva i autentična

POKOJNI LJUBIŠA SAMARDŽIĆ IZABRAO JE BAŠ NJU: Sećate se NATAŠE? Tada lepi devojčurak, a danas veoma uspeša dama! (FOTO)

6

Svi koji ste gledali film "Nataša", našeg reditelja i glumca Ljubiše Samardžića sigurno se sećate glumice Tijane Kondić, koja je tumačila glavnu ulogu.

foto: Youtube Printscreen

Film koji priča priču buntovne ćerke koja pokušava da razotkrije ko joj je ubio oca koji je bio policajac doživeo je pravi uspeh 2001. godine, a isti je bio polazna tačka za Tijaninu glumačku karijeru.

 

Kada je Samardžić tražio djevojčicu koja bi tumačila Natašu, Tijana je bila još u gimnaziji. Lovci na talente uočili su ovu riđokosu lepoticu, te je baš ona u moru devojčica odabrana za ovu ulogu.

 

Tijana u filmu glumi sedamnaestogodišnjakinju koja po svaku cenu želi da sazna ko je ubo njenog oca, koji je bio policijski inspektor i kreće u dečju osvetu.

foto: Youtube Printscreen

Ne znajući na koju stranu da se opredeli, u dilemi između ljubavi prema Marku, oženjenom prodavcu iz knjižare (koga glumi Nikola Đuričko), i neplanirane zaštite koju joj nudi Markov drug Kiza, okoreli kriminalac, ona sve više tone.

 

Film je doživeo veliki uspeh, a Tijana je osvojila brojne nagrade, od kojih se posebno izdvaja „Zlatna arena“ za najbolju žensku ulogu koju je dobila u Puli.

 

Nastavak i fotografije na sledećoj strani...

makonda-tracker