Glossy PRIČA NEDELJE

Biljana Krstić otvoreno o zdravstvenim problemima: Izlečenje mi je promenilo život!

1

Naša čuvena umetnica opisuje kako joj se i glas popravio otkako je bila na tretmanu nameštanja atlasa i kaže da je najsrećnijom čine ćerke i unuka Noa

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Već godinama etno-pevačica Biljana Krstić skoro da nema nijedan slobodan vikend, što joj ne pada teško, ali ju je koštalo zdravlja. Zbog problema sa kičmom umetnica je bila primorana da ode na tretman nameštanja atlasa, odnosno prvog vratnog pršljena, a osim što joj je to otklonilo bolove, uticalo je i da njen glas postane mnogo bolji.

 

- Veoma sam zadovoljna tim tretmanom. Kod dr Predraga Đorđevića otišla sam po preporuci moje prijateljice Mire Bulatović. Imala sam problema sa gornjim delom kičme, ali s nameštanjem atlasa poboljšale su mi se i mnoge druge stvari. Neverovatno, ali nestali su i neki problemi vezani za glas. Sada sa lakoćom pevam i nemam onaj napor odranije. Kako mi je lekar objasnio, potpuno je logično da se dovođenjem atlasa na pravo mesto pokreće naš vlastiti proces isceljenja - počinje priču Biljana, čijem dobrom raspoloženju sada najviše doprinose njene naslednice, ćerke Lenka i Milica i unuka Noa.

foto: Privatna Arhiva


- Volim da putujem i radujem se svakom gostovanju sa orkestrom Bistrik, ali i sa vokalnom radionicom, što ume da bude i naporno. Nedavno sam između povratka iz Makedonije i odlaska u Italiju provela samo tri sata u Beogradu. Svaki slobodan trenutak koristim da vidim ćerke i unuku. Čim stignem s puta, prvo odem do dece, makar i nakratko. Često se dešava da sam premorena, ali kada se čujemo ili vidimo, umor nestaje i sve se pretvara u radost. Upravo me ta sreća drži u dobrom raspoloženju, hrani me i greje. Milica je više od pet godina u braku i ima divnu porodicu, ćerkicu Nou i supruga Miloša, a mlađa Lenka je nedavno sa dečkom Stevom počela zajednički život - opisuje Biljana, ističući koliko joj je radosti donelo rođenje unuke.

foto: Privatna Arhiva


- Da sve bake ovog sveta obožavaju svoje unučiće, shvatila sam s dolaskom Noe. Unela je u moj život veliku radost. Probudila je u meni posebna osećanja i emocije. Podsetila me je na vreme kada sam dobila Milicu i Lenku. To su najlepši dani u mom životu. Noin dolazak je nešto još posebnije. Taj osmeh, miris i neverovatna energija koju to malo biće nosi najdivnije je što sam dobila na dar. Nema ničeg lepšeg od njenog zagrljaja i osmeha - priča umetnica, koja je sa bivšim suprugom, glumcem Tihomirom Arsićem, nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

 

- Recepta za to nema, važni su volja i poštovanje da kada imate decu taj odnos bude dobar - smatra pevačica, koju tokom leta očekuju gostovanja u Trstu, Negotinu i Banjaluci, a pre toga i na otvorenoj sceni na Avali, gde će prvi put nastupati sa Narodnim orkestrom RTS.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Naslovna

 

makonda-tracker