Ne igraj na Engleze za decu Prihvatilišta

0
U okviru tradicionalnog meseca humanosti Beogradskog dramskog pozorišta u sredu, 22. decembra biće izvedena hit predstava Ne igraj na Engleze Vladimira Đurđevića, u režiji Staše Koprivice, čiji će prihod biti namenjen deci Prihvatilišta.

 Komediju o tri najbolja prijatelja će po 100. jubilarni put izvesti Marko Živić, Ivan Tomić  i Daniel Sič,  u sredu, 22. decembra u 20 časova na Velikoj sceni BDP-a. Cena pojedinačne karte je 1.000 dinara. Uručenje donacije biće neposredno pred početak predstave gde će prisustvovati  i iz Fonda Ana i Vlade Divac.

Beogradsko dramsko pozorište u saradnji sa Fondom Ana i Vlade Divac priključilo se akciji Pobedi za decu prihvatilišta, čiji je cilj prikupljanje finansijskih sredstava za preseljenje Prihvatilišta u prostorije većih kapaciteta, koje bi obezbedile dovoljno mesta za svu ugroženu decu.

Prihvatilište za decu zbrinjava najosetljivije kategorije dece iz cele Srbije i okruženja, među kojima su žrtve nasilja i zlostavljanja, žrtve trgovine ljudima, zanemarivanja, deca bez roditeljskog staranja i deca ulice.  Kako se broj dece kojoj je pomoć potrebna svakodnevno povećava, trenutni kapaciteti nisu dovoljni da se pruži smeštaj svima kojima je to neophodno.

            

makonda-tracker