SLOBODNA

Odevna kombinacija koju niko nije očekivao nakon što je postala princeza: Megan Markl iznenadila javnost odabirom haljine i jednog posebnog detalja (FOTO)

1

Odevnom kombinacijom koju nosi pokrenuće novu seriju komentara.

foto: Profimedia

O izgledu Megan Markl na venčanju 19. maja u Engleskoj još se priča, a najpoznatija mlada na planeti pojavila se danas na zvaničnoj proslavi 70. rođendana princa od Velsa u Londonu.

 

Odevnom kombinacijom koju nosi pokrenuće novu seriju komentara.

 

Šta li je to obukla Megan?

 

Vojvotkinja od Saseksa je za proslavu jubilarnog rođendana princa Čarlsa izabrala klasičnu krem-belu haljinu "Goat fashion", jednostavnog kroja poput onog koji je krasio njenu "Živanši venčanicu" i elegantne cipele dizajnerke Tamare Melon.

 

A post shared by Harryandmeghan (@_harryandmeghan_) on

Našao se tu i šešir koji je Megan od ozvaničenja njene veridbe sa Harijem postao omiljeni detalj. Svaki njen šešir je pokretao brojne komentare, najčešćče negativne.

 

Da li će i ovaj klasična model šešira na njoj (više "svetski" nego britanski") učiniti isto? Postoje velike šanse za to jer je mnogima Megan sa šeširom krajnje intrigantan prizor.

Slutimo da će mnogima zapasti za oko i njene bele čarape, izuzetno vitka linija, i (ponovo) jednostavno pokupljena kosa koja ju je krasila i na venčanju.

Mnogi će primetiti i da su Megan i Hari kao novopečeni supružnici sjajno rasploženi, da odlično izgledaju jedno pored drugog...

 

Sa druge strane, supruga princa Čarlsa vojvotkinja do Kromvela pojavila se u zelenoj kombinaciji.

 

 

makonda-tracker