Osmeh poznatih za pomoć deci

U organizaciji studentskog fonda Osmeh na dar u klubu Cinema održana je humanitarna žurka kojoj se odazvao veliki broj poznatih ličnosti iz sveta kulture, medija i sporta
0
1 / 13

Naši poznati glumci, sportisti , voditelji i pevači ostavljali su svoje novogodišnje čestitke i poruke namenjene najugroženijim mališanima iz Srbije. Žurka je organizovana u okviru jubilarne, pete po redu akcije prikuljanja novogodišnjih paketića za decu sa Kosova i Metohije i najugroženijih Beogradskih institucija za decu, koju sprovode Pravni i skoro svi fakulteti Beogradskog, Niškog, Kragujevačkog i Novosadskog univerziteta.

Poznate ličnosti su, uz druženje sa studentima, pružile podršku akciji i pokazale kako se, uz malo dobre volje i entuzijazma, deci može ulepšati praznik.

Osmehe su širili: košarkaši, vaterpolisti i fudbaleri Partizana, Marija Kilibarda, Deki Pantelić, Branka Nevistić, Aljoša Vučković, Lena Bogdanović, Paulina Manov, Aleksandar Srećković - Kubura, Srđan Karanović, Aleksandra Perović, Zoran Kesić, Nele Karajlić, grupa S.A.R.S., grupa Marakuja, Filip Živojinović, glumačka ekipa iz filma Montevideo, Šobaja, Dr. Filgud i mnogi drugi.

makonda-tracker