Marčelo na otvaranju Beogradske ledene scene

1
U ponedeljak 20. decembra u 20 časova biće otvorena Beogradska ledena scena – BLES, koja će na Trgu Nikole Pašića raditi do 20. januara 2011. godine

Na otvaranju nastupaju Marčelo i DJ-evi praćeni veličanstvenim vatrometom, a grad Beograd u izvršnoj produkciji DADOV-a organizuje klizalište kao poklon Beograđanima.

BLES ove godine nudi mesec dana zanimljivog programa u nestvarnom ambijentu klizališta koje će za sve posetioce biti besplatno. Naplaćuje se jedino iznajmljivanje klizaljki koje će koštati simboličnih 100 dinara.

Na bini BLES-a pred oko 300 gledalaca i 200 klizača, koliko će moći da se nađe u istom trenutku na ledu, smenjivaće se program gradskih institucija kulture i naših gostiju. Za klince, kojima je BLES prvenstveno posvećen, biće organizovani besplatni kursevi klizanja sa instruktorima, hokejaški turniri za osmogodišnjake, koncerti i škola karlinga.

Za one starije biće organizovane večeri šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina, uz Ducu Marković i hitove koji su obeležili mnoge mladosti.

Klizalište će raditi od 09 do 23 časa.

makonda-tracker