Poznati kitili jelke u Hyatt-u

Na tradicionalnom takmičenju u kićenju jelki u Hotelu Hyatt Regency učestvovali su Snežana Dakić, Aleksandra Kovač, Ivan Golušin, Adriana Čortan i Natalija Milosavljević
0
1 / 4 Foto: Promo

Takmičenje se ovog puta organizovalo kako bi se prikupila sredstva za fondaciju Jovane Tomanović Savremena deca, koja se bavi organizacijom edukativnih radionica za decu bez roditeljskog staranja. Tema Moja priča o Beogradu bila je inspirisana legendarnim duhom i šarmom Beograda, kao i željom da se na originalan način predstavi grad koji volimo.

Među učesnicima su bili voditeljka Snežana Dakić, pevačica Aleksandra Kovač sa dečijim horom Beogradski glas, voditelji TV Avala Ivan Golušin i Adriana Čortan i voditeljka Radija S Natalija Milosavljević, koji su bili inspirisani istorijskim nasleđem Beograda, njegovim prepoznatljivim simbolima, tradicijom ili umetničkim motivima.

Kako su obavili svoj humanitarni zadatak, ocenjivali su Ana Sofrenović, Dejan Veselinov iz Turističke organizacije Beograda, Katarina Jovanović, direktorka Opere Narodnog pozorišta i Boško Đorđević, direktor pozorišta Boško Buha. Jelke za vreme novogodišnjih praznika možete videti u hotelu Hyatt Regency Beograd.

Kompanije učesnice, koje su podržale ovogodišnje takmičenje su: Ernst & Young, Dionis Kristal, Color    P r e s s Group, B o s s Store Beograd, U.S. Steel, Uniqa osiguranje, S t r a u s s Adriatic, Mace, Metro Cash & Carry, Avon, Sandoz, Direct Group i Societe Generale.

makonda-tracker