svi detalji

Konfete će izričito biti zabranjene na kraljevskom venčanju, torta će biti od limuna i soka zove! A ko će Megan ispratiti do oltara?

0

U kapeli dvorca u Vindzoru danas će sudbonosno "da" reći princ Hari i njegova izabranica Megan Merkl. Ipak, postoje neki detalji ceremonije koje nismo znali

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Juče su završene poslednje pripreme, a proba vožnje kočijom privukla je pažnju na stotine ljudi, a kraljvski par je u automobilu prošao rutom u pratnji policije.

Mere bezbednosti će biti pojačane oko zamka Vindzor.

Policija postvalja barikade kako bi odvratila napadače u vozilima poput onog koji je ušao u gomilu ljudi kod Vestminsterskog mosta prošle godine.
 

Patrolama su se pridružili i psi tragači.

 

Posmatrači su, takođe, zamoljeni da ne bacaju konfete dok kočija bude prolazila, uz obrazloženje da to predstavlja potencijalni rizik, a i teško je za čišćenje.

Najviše medijske pažnje poslednjih dana pred venčanje privukla je priča o tome ko će ispratiti Megan do oltara.

 

- Princu od Velsa biće drago da na ovaj način iskaže dobrodošlicu Megan Markl u kraljevsku porodicu, navela je Kensingtonska palata.

Britanska kraljica Elizabeta II i zvanično je prošle nedelje dala svoj "blagoslov" .Prema britanskom zakonu, prvih šest u liniji za nasleđivanje prestola moraju da dobiju kraljičinu dozvolu za venčanje.

U međuvremenu u London je stigla njena majka Dorija Regland koja se sastala sa kraljicom Elizabetom II tokom jučerašnjeg dana po prvi put u zamku Vindzor u društvu svoje kćerke i budućeg zeta.

Pre toga sastala se i sa prinčevima Čarlsom i Vilijemom.
 

Princ Hari i američka glumica odsešće u različitim hotelima u području Vindzora noć pred svoje venčanje - princ Hari u Dorčester Kolekšens Kourt parku, a pridružiće mu se kum, vojvoda od Kembridža, saopštila je Kensingtonska palata misleći na Harijevog starijeg brata princa Vilijema.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker