Karolina Gočeva: Dečko ne pokušava da me zadivi

Makedonska pop pevačica Karolina Gočeva otkriva da je već godinu dana srećna u ljubavi sa ekonomistom Jovanom Panovskim u kojeg se zaljubila posle višegodišnjeg prijateljstva
1
1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Iako je ranije nerado govorila o svojim emotivnim vezama, pop pevačica Karolina Gočeva (30) više uopšte ne krije da je trenutno zaljubljenija nego ikada pre. Šarmantna Makedonka, koja će svoj novi album uskoro objaviti i na srpskom tržištu, pre godinu dana otpočela je romansu sa ekonomistom Jovanom Panovskim (30) u kojoj se oseća voljeno i zaštićeno.

- Veoma sam srećna u romansi u kojoj se sada nalazim. Ja sam jedna od onih žena koje prekidaju vezu čim se ne osete prijatno – objašnjava pevačica koja je aktuelnog momka upoznala još pre mnogo godina, ali je prijateljstvo između njih dvoje vremenom preraslo u pravu ljubav.

- Nas dvoje se već dugo poznajemo, ali to druženje pre godinu dana preraslo je u nešto više, rodile su se emocije i tada smo otpočeli našu vezu. Mogu da kažem kako je ta romansa posledica našeg intenzivnog druženja – ističe Karolina.

Iako su mnogi muškarci pokušavali da osvoje srce ove pevačice, njenom izabraniku to je pošlo za rukom zato što nije bio navalentan i pokušavao da se pokaže boljim nego što jeste, što su pripadnici jačeg pola obično radili u njenom prisustvu.

- Osvojio me je zato što nikada nije pokušavao da me impresionira ili zadivi. On se jednostavno nije ni trudio da to uradi, već su se stvari između nas dešavale spontano i vrlo mi je drago zbog toga – iskrena je Karolina koja će u saradnji sa produkcijskim kućama City Records i Showmaster uskoro objaviti novi album pod nazivom Kap ispod neba.

- Nijedna numera na mom albumu nije autobiografska, mada je sasvim normalno da se neki tekst u određenom trenutku poklopio s realnom situacijom u mom privatnom životu. Bila sam tužna, razočarana i proživela sam većinu stvari o kojima pevam, ali nikada nisam namerno otpevala nešto što je kompletno odslikavalo moje trenutno stanje. Jako sam teška i zatvorena kada je reč o pokazivanju emocija jer njih delim samo sa najbližima. Najčešće plačem sama i ne bih želela da otkrivam koja me je pesma najviše pogodila – kaže Karolina i ističe da je snimila singl sa legendarnim Vlatkom Stefanovskim kojim najavljuje novi album.

- Ta saradnja za mene ima veliki značaj s obzirom na Vlatkovu muzičku veličinu. Stvarno sam izuzetno zadovoljna što je on deo mog albuma i svojom virtuoznošću dao je posebnu težinu ovoj pesmi. Inače, vrlo mi je drago što je baš ta numera već postala veliki hit u Makedoniji, a pored njega na ovom albumu sarađivala sam i sa Majom Sar, Marijom Šerifović, Vesnom Milanov i Skaj Viklerom – ističe pevačica.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker