Glossy PRIČA NEDELJE

Bojana Ristivojević presrećna nakon proslave jubileja: Zahvalna sam Bogu na ljudima koje mi je poslao

0

Poznata voditeljka proslavila je 9. maja trideseti rođendan u krugu porodice i prijatelja sigurna u to da će joj skora budućnost doneti ostvarenje najvećih želja

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Voditeljka TV Hepi Bojana Ristivojević glamuroznom žurkom proslavila je 9. maja svoj 30. rođendan u jednom etno-selu nadomak Zrenjanina. Brojni prijatelji i najbliža rodbina lepe voditeljke do zore su slavili s njom, a tek sutradan je uspela da sumira utiske.

 

foto: Privatna Arhiva


- Bio mi je ovo najveseliji rođendan do sada. Puno mi je srce jer sam okupila ljude koji su mi veoma dragi, moje prijatelje. Oni inače svake godine s mojom sestrom prave spisak gostiju, daju mi predloge za bend i još sto stvari koje su neophodne za zabavu. Još od početka aprila počinjemo s dogovorima i predlozima, i svima nam je lepo dok planiramo. Zato su sve moje rođendanske žurke posebne, jer su svi uključeni u njihovu organizaciju - kaže voditeljka i objašnjava zbog čega se odlučila da slavi van Beograda.

 

foto: Privatna Arhiva


- Moji prijatelji su vlasnici sigurno najlepšeg etno-sela u Srbiji, tako da već tradicionalno rođendan pravim kod njih, van grada, u miru i tišini koju samo pesma prekida. Dan nakon rođendana nas nekoliko se okupilo da saberemo utiske, a ono što me je izuzetno nasmejalo jeste to što je moj drug rekao da do sledećeg Đurđevdana može da prepričava koliko mu je bilo lepo, a od Đurđevdana da se priprema za sledeći rođendan - kroz smeh priča Bojana i kaže da je imala mnogo želja za jubilarni rođendan, ali najvažnija je bila da barem tih nekoliko dana bude s dragim ljudima.

 

foto: Privatna Arhiva


- Posao u medijima često ume da bude veoma stresan. Noćne smene ne dopuštaju mi da prijatelje i familiju viđam u onoj meri koliko bih volela. Moj rođendan je zapravo najbolja prilika da se svi okupimo, sa svih krajeva. Najoriginalniji poklon jeste svakako čestitka moje drugarice Dunje. Koliko smo svi igrali i pevali ne obraćajući pažnju na vreme, zaboravila sam potpuno na tortu, pa smo je kasno nakon ponoći sekli. Sad ne znam da li će mi se želje ispuniti s obzirom na to da je moj rođendan već prošao. A imam ih hiljadu - poslovnih, porodičnih, ljubavnih... Sigurna sam da će mi naredni period doneti ostvarenje bar nekoliko, a ostaviću ih i za sledeću godinu. Sada osećam samo sreću i zahvalnost bogu na ljudima koji su mi bliski, a koje mi je on poslao - zaključuje Bojana.

 

foto: Privatna Arhiva

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir

foto: glossy

 

makonda-tracker