rehabilitacija

Legendarni glumac oporavlja se na Zlatiboru nakon operacije

0

Nakon druge intervencije na kolenu Petar Božović boravi na Zlatiboru, gde se, po savetu lekara, nalazi na rehabilitaciji.
 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Bard našeg glumišta Petar Božović (71) nakratko se povukao s pozorište scene. Vreme trenutno provodi na Zlatiboru, gde se oporavlja nakon operacije kolena.


- Prošlo je tri meseca od hirurškog zahvata. Dobro sam, nemam bolove. Svakog dana odlazim na terapije na bazen, što će blagotvorno uticati na koleno koje sam operisao. Po savetu i uz nadzor doktora, svakodnevno plivanje i vežbe u vodi tokom leta potpuno će mi oporaviti koleno - počinje priču Božović, koji je već sličan zahvat imao pre pet godina.


U ovom teškom periodu glumcu je, pored sina i unuke, supruga Snežana najveća podrška. Oni će na Zlatiboru boraviti još desetak dana, a upravo na ovoj planini desio se i njihov prvi susret.

 

 

- Snežu sam upoznao u "Čigoti", gde smo oboje boravili. Sedeo sam pored recepcije kad je došla da traži peškir, na šta sam prokomentarisao: "Dajte joj dva." Tada smo se pogledali i odmah zaljubili jedno u drugo - rekao je svojevremeno Božović, koji iza sebe ima brak s koleginicom Marinom Koljubajevom i sa njom sina Draška, a drugu suprugu Snežu upoznao je u poznim godinama. Sa njom se venčao 13. septembra 2014. godine u intimnom krugu porodice i prijatelja.


- Da, to je nešto najlepše što mi se desilo. Kad malo uspori i zađe u godine, čoveku deluje kao da je sve prošlo i da više ništa ne može da ga iznenadi. A onda mi se desila Snežana. To je stvarno dar od boga i mislim da sam to i zaslužio - rekao je Božović, koji još ne razmišlja o penziji i za jesen sprema novu predstavu.


- Radiću jednu dramu s Nebojšom Ljubišićem - otkriva glumac.

 

Novi Glossy svake srede uz Kurir.

foto: glossy

 

makonda-tracker