problematičan

Napijao se, pušio marihuanu i pravio razne gluposti: Prošlost koju bi princ Hari najradije izbrisao!

2

Pred njim je venčanje s glumicom Megan Markl, ali pre veze s njom princ je bio prilično nestašan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princa Harija danas znamo po mnogobrojnom humanitarnom radu. Baš poput svoje pokojne majke princeze Dajane, Hari se posvetio pomaganju drugima.

 

Njegova prošlost nije nešto čime se kraljevska porodica diči. 

 

 

Tako je Hari sa samo 16 godina bio na odvikavanju od marihuane. Osim problema s drogom, voleo je i da "potegne" za čašicom, pa ga je kraljevska porodica poslala u rehabilitacioni centar na odvikavanje. Ipak, Hari je tamo proveo tek jedan dan.

 

foto: Profimedia

Pre 13 godina Hari je ceo svet digao na noge. Naime, 2005. pojavio se sa nacističkim obeležjima. Princ je tada tvrdio da je to bio samo kostim, a javnosti se izvinio. To je bio toliki skandal da se o tome izjasnio i tadašnji britanski premijer Toni Bler.

 

foto: Profimedia

Imao je Hari i problema s fotoreporterima. Jednom prilikom su ga fotografisali ispred jednog londonskog kluba. Princa je toliko razljutilo da je jednom od fotoreportera aparat gurnuo u lice. Slična situacija se dogodila i nekoliko godina kasnije.

 

Princ je mnogo voleo žurke, a svoje zabave pre sedam godina je imao i u obližnjoj Hrvatskoj, na ostrvu Hvar.

 

Ipak, mnoge je najviše zabavljalo da gleda nage fotografije princa Harija. 2012. godine princ je otišao u Las Vegas nakon čega su u javnosti osvanule golišave fotografije. Na njegovu štetu, ali na radost brojnih obožavateljki.

 

 

makonda-tracker