Maraja Keri i Nik Kenon: Rekli smo Obami da čekamo blizance

0
Otkako su Maraja Keri i njen suprug Nik Kenon potvrdili da se najzad nalaze na putu da se ostvare kao roditelji, javnost nije prestajala sa spekulacijama o tome da li će slavna pevačica na svet doneti devojčicu, dečaka ili je pak u pitanju blizanačka trudnoća
foto: BANG
foto: BANG

Nakon duge i teške višegodišnje borbe i neuspelih pokušaja da postane majka, r’n’b diva raskošnog glasa, Maraja Keri, konačno je uspela da ostane u drugom stanju, ali iz straha da ponovo neće imati sreće da trudnoću izgura do kraja, do sada nije htela da obznani kojeg je pola prinova koja je na putu.

Sva nagađanja i sumnje razvejao je danas u svojoj radio emisiji njen suprug Nik Kenon. Reperi i glumac je, pričajući priču o njihovom slučajnom susretu sa američkim predsedničkim parom Mišel i Barakom Obamom proteklog vikenda, otkrio da će Maraja i on postati roditelji bliznacima.

- Oni su pomalo ironično krenuli da ispituju moju suprugu o polu bebe i upitali su je da nisu možda u pitanju blizanci?. Do tog trenutka nas dvoje nikome nismo hteli da pričamo o tome, pošto nas je doktor savetovao da ćutimo sve dok Maraja ne uđe dublje u trudnoću i ne budemo bili sigurni da će sve biti u redu. Međutim, zbog uzbuđenja i svih ti emocija koje su je odjednom preplavile ona je otkrila Predsedniku i Prvoj dami da iščekujemo blizance – ispričao je Kenon.

Par i dalje ne želi da otkrije kog su pola njihove bebe, ali ni datum kada se očekuje da dvojke ugledaju svet.

makonda-tracker