ne jenjava

Rat između Cece i Karleuše ESKALIRAO: Prljavo, prljavo, igrala si na kvarno! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Mile

13-05-2018 10:56h
Ogavna ceca. Ceo život samo smrad iz nje izlazi!

fanovi

13-05-2018 11:38h
@Mile
Sta je to tebi Ceca uradila, da ti mozda nije u dvoriste iskipala sadrzaj septicke jame? Ostavite vec jednom zenu na miru, ona je vise novca dala u humanitarne svrhe nego sto si ti u zivotu video. Ova spodoba od J.K. je bolesna u mozak, kompleksi ce je ubiti. Smeta vam svako ko je imalo uspesan, Cecu proziva zbog muza a sama se valjala sa krimosima, pa to je strasno dokle smo dosli. Udarne teme medija starlete i talog.

Ja licno ne slusam ni jednu, ne volim tu vrstu muzike ali mi vec muka koje god novine otvorim JK, Stanija, maca, majko mila ima li u Srbiji sta kulturno dobro, pametno.

Shes A Maniac Maniac I Sure Know

13-05-2018 11:02h
Ja koliko vidim Ceca gleda svoja posla a psihopata je prati u stopu. Drugar je radio u jednoj redakciji, i on je tvrdio da Jacky faKe nije sasvim pod libelu i da je patila od Cece. Kako Ceca nesto obuce ili negde otputupuje, Jacky faKe za koji dan sa iste lokacije šalje svoje "paparaco" fotke ( kao uhvatili je paparaci a su stvari sama šalje sve vreme).

Dusan Jovanovic

13-05-2018 11:24h
@Shes A Maniac Maniac I Sure Know
Ludaca,niko je ne zarezuje.Da nema tvitera bila bi zaboravljena za 24 sata.

Neko

13-05-2018 12:08h
Kako je jadna ova JK. Nekada sam je gotivila, a sad... Uzas. Sto vise zalazi u godine, sve je klimaktericnija. Zakacila se za Cecu ko krpelj i sisa ne pusta. A Ceca je kulturno i non salantno otkaci, ne obracajuci paznju ili samo dostavi tuzbu. Ceca je DAMA za tebe Jeco. Mozda imas stila, ali ti vaspitanja i tekako nedostaje. Umesto da se pozabavis zdravljem svoje dece, da ne dozvolis da ti mladja cerkica do petog osnovne nabaci 100kg, ti brines o tome STA Ceca radi.

Gaga

13-05-2018 12:15h
Ni jedna ni druga nisu svetice ...Nit je ova Diva,nit je ova Srpska majka...Nek prestanu vise,zgadise se i bogu i narodu.

Silvana

23-05-2018 15:46h
ma daj bre prestani da napadas
druge za svoje neuspehe.
predji u komicarke jer za to.imas
talenta.a to da di diva je pocetak
bolesti.....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: