Deniz Ričards: Romansa sa još jednim lošim momkom

0
Američka glumica Deniz Ričards odnedavno je počela da izlazi sa basistom benda Motley Crue, Nikijem Siksom

Nakon teškog braka i mučnog razvoda od problematičnog glumca Čarlija Šina, a zatim i krakotrajne veze sa jednim od najboljih rok gitarista i poznatim plejbojem Ričijem Samborom, glumica i bivša manekenka Deniz Ričards odlučila je da uplovi u još jednu divlju romansu. Ovoga puta izabrala je muzičara, pisca, modnog dizajnera i fotografa, osnivača i basistu slavne hevi metal grupe Moley Crue, Nikija Siksa, poznatog po tome što je bio u braku sa dve Plejbojeve zečice, ali i periodu teške zavisnosti od heroina.

Kako strani mediji prenose, Deniz i Niki su već godinama komšije, a posle dugog druženja, shvatili su da osim burnih prošlosti imaju i mnogo drugih stvari koje su im zajedničke. Slavni par je odlučio da nikuda ne žure i ne uleću u vezu brzopleto kao ranije, već da ovu romansu grade korak po korak.

Prema rečima zajedničkih prijatelja, roker je naprosto talentovan da glumicu iznova zasmejava svojim pričama, a dan pred svoj rođendan je pratiocima svog Twitter profila najavio kako u ponoć ima zakazan randevu sa jednom predivnom devom.

makonda-tracker