u prisustvu brojnih javnih ličnosti

POMETNJA U ZAGREBU: Boban Rajovic napravio spektakularnu promociju novog albuma DITO

0

Boban Rajović održao je prethodne noći gala promociju novog albuma u samom centru Zagreba!

foto: Mario Drausnik/DMC Music
foto: Mario Drausnik/DMC Music

Album sa nazivom DITO uskoro će se naći na svim prodajnim mestima sirom regiona.

 

foto: Mario Drausnik/DMC Music

- Ovaj album posvećujem svojoj publici koja prati moj rad, koja me bodri sve ove godine. Posvećen je publici koja ceni moj trud i koja mi svaki dan govori koliko me voli. Svima uzvraćam sa DITO! - kaze Boban i dodaje:

 

- Zahvaljujem svima koji su došli da podrže promociju u Zagrebu. Sjajno smo se proveli, napravili smo ludu zurku i kako vidim po reakcijama, uradio sam pravu stvar - zadovoljno kaže Rajović.

foto: Mario Drausnik/DMC Music

Promociji u Zagrebu prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti, među kojima su i neka od velikih imena Hrvatske, poput čuvenog trenera Ćira Blaževića. Tu su bili i Rajko Dujmić, trener zlatnih vaterpolista Ivica Tucak, Mladen Vojičić Tifa, čuveni tekstopisac Neno Ninčevic, Džavid Ljubovci bivši suprug Done Ares koji je radio na novom albumu Bobana Rajovića. Zatim Kristina Ivanović sa kojom je Boban snimio dve duetske pesme, kao i mnogi drugi sa javne scene.

Promocijom u Zagrebu Boban je dokazao da je velika zvezda na teritoriji cele Hrvatske, čemu svedoče i najveće medijske kuće ove zemlje koje su ispratile promociju.

1 / 14 Foto: Mario Drausnik/DMC Music

Podsetimo, Boban je u Hrvatskoj održao dva spektakularna koncerta, u zagrebačkoj i splitskoj areni, a zakazana je još jedna arena za narednu godinu.

 

Album DITO sadrzi 12 pesama, a dve je publika imala priliku već da čuje - hit "Spartanac" i duet sa Džejom Ramadanovskim "Hej, živote druže".

Pored ovog dueta na novom albumu nalazi se i nova duetska pesma sa Tifom "Kriv", kao i obrada čuvenog evergrina "Stvari lagane".

 

makonda-tracker