fanovi oduševljeni

Nada Macura postala GLUMICA: Portparolka Hitne pomoći u URNEBESNOM spotu Aleksandre Bursać!

0

Portparolka Hitne pomoći angažovana je za snimanje novog spota Aleksandre Bursać, ruku pod ruku s Milanom Dinčićem Dinčom i Ljubom Perućicom!

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Jedna od najpoznatijih doktorki u Srbiji definitivno je postala multimedijalna ličnost. Osim posla portparola koji marljivo obavlja, Nada voli da se pojavljuje i da gostuje u raznim emisijama zabavnog karaktera, a sada je otišla i u glumice. Naime, Macura je zaigrala u spotu zvezde "Granda" za pesmu "Čini mi se da sam se zaljubila", gde glumi samu sebe - doktorku!

 

foto: Youtube Printscreen

Aleksandra dolazi u Nadinu ordinaciju jer je bolesna, ali se još više razbolela kada je ugledala medicinske radnike Dinču i Perućicu, u koga se odmah zaljubila.

foto: Youtube Printscreen

Pevačica je doktorki objasnila kakve tegobe ima, a Macura je tada izgovorila svoje najpoznatije rečenice: "Nisi se obukla slojevito" i "Ne unosiš dovoljno tečnosti". Potom joj je napisala terapiju i poslala kući da se odmara, ali je Bursaćeva i sutradan ponovo došla kod Macure ne bi li videla Ljubu.

foto: Youtube Printscreen

S obzirom na to da je Aleksandra danima dolazila u ordinaciju doktorke Nade, ona se u jednom momentu uhvatila za glavu i prokomentarisala: "Jao, glava će mi pući", da bi na kraju shvatila da je njena boljka ljubav.

foto: Youtube Printscreen

Komentari za spot su uglavnom pozitivni, a Macurini fanovi oduševljeni su njenim glumačkim umećem.

 

makonda-tracker