Izabrani predstavnici za Best Model of the World 2011

U utorak veče je u beogradskom klubu Tube održan izbor za srpske predstavnike na takmičenju Best Model of the World, u organizaciji agencije Pasion Turca, a u saradnji sa modnom agencijom Fox iz Beograda
0
1 / 11

Dvoje manekena, Anja Stokić i Danijel Mihailović, predstavljaće Srbiju na svetskom izboru u Istanbulu početkom 2011. godine. Na izboru u klubu Tube predstavilo se 16 finalista koje je ocenjivao žiri u sastavu: Miloš Nadaždin, fotograf, Tijana Dapčević, muzičar, Dejan Despotović, dizajner, Sandra Petkanić, predstavnik Fox modne agencije i Sinan Ufuk Nergis, ispred agencije Pasion Turca. Prema odluci žirija pobednici su Anja Stokić i Danijel Mihailović, koji će nas predstavljati na svetskom izboru Best Model of the World u Istanbulu. Pre odlaska na finalno takmičenje pobednici će, u sasradnji sa oficijelnim fotografom izbora, Milošem Nadaždinom, uraditi profesionalni book.

Manekeni su imali tri pojavljivanja na pisti kluba Tube u modelima Legenda, donjem vešu Extreme intimo, kao i modelima nekih od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera, okupljenih u Choomich district design-u, Ane Ljubinković, Tijane Pavlov, Dejana Despotovića, Emilije Petrović, Dejane Momčilović, ateljea Alternativa i Mimimasa.

Na samom izboru domaćini su podsetili goste na uspehe prošlogodišnjih pobednika, Katarine Vučetić i Vase Nestorovića, koji su bili domaćini i voditelji programa. Njihove karijere od prošlogodišnjeg izbora su krenule uzlaznom putanjom, vrlo su angažovani na polju mode i advertajzinga, i pravi nosioci titule Best Model of Serbia.

Izboru najboljih modela za Best Model of the World prisustvovali su brojni predstavnici medija, kao i ljudi iz sveta mode, Nenad Radujević, Bojana Barović, Miša Obradović, Sever Zolak, Goga Grubješić, Tijana Pavlov i mnogi drugi.

 

makonda-tracker