gocin uticaj?

Napustio rijaliti zbog ćerke: Ivan Marinković ronio suze u Centru za socijalni rad!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Ujka Vanja

10-05-2018 11:49h
Kakav god da je on, za mene je najgora cinjenica od svega sto ova zena hoce da ponisti svoju sopstvenu proslost i to preko deteta. Ivan Marinkovic je njen izbor iako smatra da je greska ok, nastavi svoj zivot ali da glumis ludilo, menjas detetu prezime i utices na maloletno dete da se odrice oca, e to je za mene dno dna. Ona zaboravlja da dete nije genetski 100% njeno i da su u njoj geni oca i kao sto rekoh kakav god da je otac joj je i potpisujem da ce ga ona kad odraste potraziti!
Greske iz proslosti se ne brisu tako kako to ova zena radi!

drmr

10-05-2018 13:00h
@Ujka Vanja
ne radi se o tome ti si omasila sustinu nece Goca da menja prezime cerki vec mala navodno to zeli jer se oseca zapostavljenom od oca i zbog njegovog ponasanja u rialitiju koje devojcici sigurno donosi neprijatne situacije u skoli. On ne vodi racuna koliko bruka svoji cerku i kako se ona nosi sa odnosom okolone prema tome a sigurno joj nije prijatno.

marina

10-05-2018 14:15h
@Ujka Vanja
Ti ovo nazivas ocem

Mim

13-05-2018 12:52h
@drmr
Ona tek sa 18 god.moze da se izjasni...Glupost!

Milan

10-05-2018 13:20h
Imam 58 godina i siguran sam da bih se i ja odrekao ove sramote od oca, a Lena je jos uvek mala da bi se nosila sa ismejavanjem svoje okoline. Podrska maloj Leni!

Jovica

11-05-2018 19:25h
@Milan
Sràm je bilo akose odrekne Oca bice nesretna kaki god daje pare netraju vecno

Tea

13-05-2018 20:10h
@Jovica
Sta je pisac hteo da kaze?

bacim pogled u Parove

10-05-2018 14:13h
Ivan nije smeo da spominje Rasu na pocetku i naljutio je Gocu. Jeste pravio gluposti ali tamo to tako mora, mada npr. Sneza nije nista ruzno ni uradila, ni napadno se obukla, niti govorila nepristojne reci.
Ipak, smatram da se Lena nece odreci oca!

Marina

13-05-2018 12:48h
@bacim pogled u Parove
Oca koji krade u samoposluzi, roka,se na TV sa sojkama ???...Jadno dete, ja bi u zemlju propala , da je moj otac, a imam 50 godina. Detetu treba otac na kog ce da,se ugleda, a ne ovaj dripac..pizdonja.

sandra

10-05-2018 23:30h
videcemo kakav ce otac biti svom drugom detetu!! sve sve ali ovakvo dno dna boravci u rijalitiju i sve sta tamo radi je za svaku osudu. mozda honorari jesu veliki ali moramo li se prodavati za pare a da nas se deca gnusaju!?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: