Vinona Rajder: Ne verujem normalnim momcima

0
Holivudska glumica Vinona Rajder odbija da se viđa sa muškarcima koji nisu iz sveta filma jer ne veruje u ispravnost njihovih motiva
foto: BANG
foto: BANG

Nekadašnja verenica Džonija Depa, glumica Vinona Rajder, ne želi da se viđa sa mladićem koji nije deo holivudske industrije, pošto nikada ne bi mogla da bude sigurna u to da li je on s njom samo zbog toga što je ona slavna ličnost.

- Sećam se da sam neko vreme u San Francisku izlazila u izvesni bar Tosca i jedne večeri sam upoznala jednog dečka. Bio je baš sladak i lepo smo ćaskali sve do momenta dok mi nije saopštio nešto u stilu znaš, ti si se meni oduvek dopadala. Najednom sam izgubila poverenje u njega. Nisam mogla da znam zbog čega on uopšte želi da priča sa mnom. Htela sam samo da budem obična devojka koja flertuje sa normalnim momkom. Stalno upoznajem ljude koji unapred znaju sve te stvari o meni. Od tada sam odlučila da se viđam samo sa nekim ko je iz branše, samo zato što neko takav može bolje sve da shvati. To ne znači da taj neko nužno mora da bude glumac, ali mora da bude iz sveta filma – ispričala je Vinona za magazin Elle.

makonda-tracker