iskreno o svemu

Nina Radulović otvoreno o RAZVODU i NASILJU: Kada sam doživljavala najteže stvari MORALA SAM DA ĆUTIM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

kao i za navedenu

04-05-2018 18:09h
samo strpljivo, svi cemo jednom ozeniti ninu

Smehotres

04-05-2018 18:52h
Pazi ovo ima na hiljade pratilaca.

СЕНОВИЋ

04-05-2018 19:48h
Риба ипо, нема шта. Рибетина. За остало ме брига. Не знам ни шта ради, ни са ким је ни где ради ни да ли ишта ради.

ara

04-05-2018 21:53h
@СЕНОВИЋ
nista bas
a ribetina ti
ona je majka deteta i bivsa supruga naseg glumca
mlada,a dobro zna sta treba i sta ne u datim situacijama
ma zna ona da je imao i brak pre nje,a nijedan nije zavrsio,lazu
ajd cao ,bilo je dosta...

ohohhhhhhooooo

05-05-2018 14:31h
@ara
Pa sta razvela si se bez udaje ,,i zavrsena prica ,,prije ili kasnije ce se to desiti ,, on je elita buduca sresce mnoge poznate svetske,,, i cuti ne javljaj se vise,,,,,,,,,

Razarac

04-05-2018 20:56h
Samo ti zivi u svom svetu sa hiljadu pratilaca...

Profesionalac

05-05-2018 13:56h
Kroz brak se ne prolazi vec se cini sve da brak opstane Sa obe strane mora biti uzajamnog truda i rada. Tako da davanje saveta, od nekog sto misli da sve zna a ustvari nije bas tako, nije dobro. Bilo bi lepo da se prostor daje zenama koje su u stabilnim brakovima da iznesu svoja iskustva. Pa na osnovu toga da se izvode pouke, a ne da nam nesto ovako drzi predavanja iz oblasti gde je ocena 1-Nedovoljna!

Tanja

07-05-2018 01:42h
A ko si ti da imas desetine hiljada pratilaca.Kvazi voditeljka.Koja bi radila u pekari da nije bilo Lecica da te probije u voditeljske vode i upozna sa kljucnim ljudima.Kad si vodila Trenutak istine pokazala si svoje nesposobnosti.A sad si zaludela ovog jadnog tenisera.Koji da je normalan ne bi bio sa babom koja ima dete.

Svasta..

07-05-2018 15:40h
@Tanja
Tanja, stavi jos malo pudera, zelenis se
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: