otvoreno

Bogdan Obradović: Jelena nije kriva za probleme Novaka Đokovića, isto bi se desilo s bilo kojom ženom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Dada

04-05-2018 13:55h
Bravo Obradovicu.

Tanja

04-05-2018 17:12h
Zbog Novakovih problema je krenula hajka na Jelenu.Sramota je da majku dvoje male dece,ženu koja ima svoj posao i diplomu optužuju za takve stvari.Nije Jelena od juče sa Novakom,kako je neko ne pohvali da je doprinela Noletovom uspehu,nego odmah pljuvanje i osudjivanje.

milivoje

04-05-2018 18:32h
Novak je pogresio sto se okruzio nadristrucnjacima. On je hriscanin i njemu ne trebaju nikakvi majstori reiikija, joge i sta znam sta sve ne, dovoljno mu je molitva, Krst vera i ljubav. Oni su iskoristili trenutak njegove slabosti i krize da bi profitirali i sebe prezentovali a oni nikom nikad nisu pomogli i nece jer tu moc nemaju. Svu srecu zelim Noletu i njegovoj porodici.

mira

04-05-2018 20:17h
Ja mislim da jeste veliki deo krivice za Novakov pad na Jeleni . Zar ga ona nije uvukla u veganstvo ? Umesto da bude Novakova prva linija odbrane , ona je doprinela njegovom sunovratu ! Šta drugo misliti o ženi koja nam deli savete za sve i svašta ? I ističe sebe bacajući Novaka u zapećak , a bez njega bi bila obična nula .

limunada

11-05-2018 14:09h
@mira
Nemojte siriti gluposti !! Kakva Jelena, ona nema nikakav uticaj na Noleta. Covek je uvek radio sta je hteo i kako je hteo. Kada nije mogla da mu zabrani da izlazi bez nje, da se pojavljuje u drustvu gde su prelepe zene i slicno, ne moze ona njega da natera na nesto sto on nece !!!

limunada

11-05-2018 14:14h
@mira
Zasto toliko mrznje prema njoj ? Ona je glavna odgovorna za fondaciju, inteligentna je, skolovana, diplomirana (mnogi je pljuju a ne mogu joj parirati po tom pitanju) i normalno je da se pojavljuje svuda. Nisam primetila da mu se mesa u sport. Svi zaboravljaju da su Nole i ona zajedno jos iz vremena kada je i on bio niko i nista. Zajedno su izgurali do danas i mogao je i on da se ne proslavi na svetskom nivou. Tada nikome ne bi Jelena smetala...

Postovalac

04-05-2018 20:52h
Samo ti Obradovicu ne pametuj! Ko si ti bio i sta si ti uradio u zivotu dok se Novak nije pojavio?Covek je bio broj 1 i najuspesniji sportista svih vremena ove jadne i napacene zemlje. I ne mora vise nikome da se dokazuje.

D

05-05-2018 20:14h
@Postovalac
Boca spaner

Mikica

05-05-2018 16:05h
Svi bi mi da je Nole nastavio sa pobedama i da je pretekao Federera po grand slam titulama jer je imao sansu kakvu niko nije. A da je Jelena poput Mirke, da se makar toliko ne eksponira po drustvenim mrezama mnogi je ne bi uopste kritikovali. Ali posto je izabrala da pametuje po Instagramu i Tviteru, ljudima je ista kao i toliko onih koje se stalno reklamiraju. Za zenu takve licnosti kakav je Novak, jedan od petorice najboljih tenisera svih vremena, je da ima nivo i cuva privatnost. A ona se ponasa kao srednjoskolka. Zato je izgubila poene kod naroda. O onom videu gde proziva muza jer joj se nije javno zahvalio sa "ljubavi" da ne govorim. Sama je kriva sto pravi pogresne korake.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: