ipak ima podršku roditelja

Još nije kasno da otkažeš venčanje: Brat Megan Markl uputio javnu poruku princu Hariju i time zaprepastio celu Britaniju

0

Do venčanja Megan Markl i princa Harija ostalo je nešto više od dve nedelje, a skandali koji ga prate i dalje ne prestaju da se nižu.

foto: Profimedia

Budući supružnici najavili su da se povlače iz javnosti do 19. maja, kada je zakazano venčanje, međutim to nisu učinili članovi Meganine porodice.

 

Naime, njen polubrat Tomas otvorenim pismom se obratio princu Hariju, poručivši mu da još nije kasno da otkaže venčanje.

 

foto: Profimedia

Kako tvrdi, njegova sestra će upropastiti kraljevsku porodicu.

 

Ne mogu da verujem da ne vidiš Megan onako kako je vidi ceo svet. Ona je glumica C kategorije koja gubi uloge jer stari i sada želi postati princeza. Naš otac je zbog njene glumačke karijere upao u ogromne dugove iz kojih se još uvek nije izvukao. Ona mu nije vratila ni paru. Sopstvenu porodicu nije pozvala na venčanje, a zove potpune strance - napisao je on i rekao princu da sam proceni o kakvoj je osobi reč.

 

Ipak, on je na kraju pisma dodao da "iako je Megan njih zaboravila, njena porodica će uvek biti tu za nju". Pre Tomasa, oglasila se i Meganina sestra koja je takođe iznela optužbe na račun buduće princeze.

 

Međutim, poslednja saznanja govore da je Megan u dobrim odnosima sa ocem i da je on dobio zvaničnu pozivnicu kako bi prisustvovao velikoj ceremonoji, venčanju svoje ćerke na kome će je ponosno ipratiti do oltara kako tradicija nalaže. 

 

Buduća princeza imaće podršku oba roditelja za njen veliki dan.

 

 

 

 

makonda-tracker