Biljana i Janko Tipsarević: Egzotični medeni mesec

Četiri meseca nakon venčanja, atraktivni bračni par Biljana i Janko Tipsarević uspeli su da izdvoje slobodno vreme i odu na svoje prvo zvanično bračno putovanje u Dubai i Abu Dabi
0
1 / 2 Foto: Story Press

Zaljubljeni supružnici Biljana (28) i Janko Tipsarević (27) protekle nedelje vratili su se iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gde su proveli svoj medeni mesec. Atraktivni par upriličio je venčanje još 4. jula u elitnom hotelskom kompleksu Klub S u Jakovu, nedaleko od Beograda, ali svadbeno putovanje morali su da pomere za novembar zbog brojnih obaveza uspešnog tenisera. Ipak, odlazak na egzotični odmor u Dubai i Abu Dabi vredelo je čekati jer su mladenci bili u prilici da se bez pritiska opuste i u potpunosti predaju jedno drugom.

- Vratio sam se iz Dubaija i bio je to bez sumnje najbolji provod u mom životu. Tokom petodnevnog boravka odlazili smo na mnoga interesantna mesta, posećivali fenomenalne restorane, vodene parkove i iskusili izvrstan noćni provod – napisao je Janko na svom profili na društvenoj mreži Facebook.

- Ostatak medenog meseca proveli smo u Abu Dabiju i predivnom hotelu Emirates Place. Bilo je zadivljujuće, tako da tokom svih pet dana nismo želeli da napustimo rizort. U svakom slučaju, zabava je završena i sada moramo da se usredsredimo na pobedu nad reprezentacijom Francuske u Dejvis kupu. Budite pozitivni – pozvao je naš reprezentativac svoje fanove i sve one koje s nestrpljenjem iščekuju svaki teniski meč.

Markantni mladić svojski se potrudio da svojoj atraktivnoj izabranici  upriliči nezaboravan medeni mesec na kojem bi im pozavideli mnogi parovi, a sve to zarad ogromne ljubavi koja ih spaja. Tokom boravka u Dubaiju, srećnom paru nakratko su se pridružili Biljanina sestra Jovana Šešević i njen dečko koji su večernje izlaske dodatno učinili još zabavnijim. Svesni činjenice koliko je dobro iskorišćeno zajedničko vreme važno za kvalitet svakog odnosa, Biljana i Janko se nisu štedeli, već su na najbolji mogući način ispunjavali obostrane želje. Budući da je ovo definitivno bila njihova godina, kako na polju posla, tako i u privatnom životu, na prvom mestu zato jer su svoju skoro pet godina dugu vezu preneli na značajniji nivo i venčali se u prisustvu bliskih prijatelja i porodice na ceremoniji koju će zvanice dugo pamtiti, romantični medeni mesec došao kao šlag na najslađoj torti. Neposredno pre ovog putovanja i nakon povratka sa turnira u Aziji, teniser je svoje utiske podelio sa svim poštovaocima belog sporta koji svakodnevno prate njegov uspešni sportski razvoj.

- Konačno sam kod kuće posle pet nedelja na putu i osećam se jako srećno. Za mene je, kada je tenis u pitanju, 2010. godina završena i mogu reći da mi je drago. Bila je ovo dobra godina uprkos povredama i nekorektnostima u igri. Za sada je finale Dejvis kupa 2011. u mojim mislima i mada idem na odmor, ne mogu da dočekam da počnu pripreme – rekao je Tipsarević dok se osvrtao na dosadašnje rezultate i planove za budućnost.

Moni Marković

makonda-tracker