Nikolina Pišek: Srećna sam i zadovoljna

2
Zanosna voditeljka Nikolina Pišek od pre mesec dana u vezi je sa biznismenom Matijom Ćorkovićem sa kojim je nedavno uslikana u romantičnoj šetnji Zagrebom
foto: Story press
foto: Story press

Nakon raskida troipogodišnje romanse sa roniocem Kristijanom Curavićem (34) atraktivna voditeljka Nikolina Pišek (34) ponovo je zaljubljena. Od pre mesec dana ona je u vezi sa berlinskim biznismenom Matijom Ćorkovićem (32) koji se svojevremeno zabavljao sa voditeljkom Biljanom Obradović i pevačicama Anom Nikolić, Miom Borisavljević i Danijelom Vranić.

- Srećna sam i zadovoljna, ali još je rano da dajem komentare o svom ljubavnom životu - bila je kratka Nikolina Pišek u izjavi za Story.

Suvlasnik berlinskog restorana Lagano i atraktivna hrvatska voditeljka upoznali su se pre godinu dana u Beogradu na četvrtom rođendanu magazina Story.

Posle žurke u Airport Cityju oboje su završili na after partyju u klubu Stefan Braun gde je Nikolini društvo pravio tadašnji dečko Kristijan, a Matija je bio u društvu pevača Saše Kovačevića i pokojne pevačice Ksenije Pajčin. Godinu dana kasnije Matiju i Nikolinu spojile su poslovne okolnosti, budući da je Ćorkovićeva firma jedna od zainteresovanih za sponzorstvo spota za pesmu Idemo kod mene koju u duetu izvode Nikolina Pišek i Saša Kovačević. Ali umesto poslovne saradnje među njima je prostrujala hemija i rodila se fatalna privlačnost te su se prepustili jedno drugom, a u svom odnosu uživaju od sredine oktobra.

Nedavno su se družili u Berlinu, a Matija je bio i u Zagrebu gde su takođe više puta izašli zajedno. Jedno od omiljenih mesta im je i beogradski klub Cinema u kom su se  ruku-podruku pojavili pre dve nedelje.

Pre dve nedelje Ćorković je došao u Zagreb kako bi sa Nikolinom išao na venčanje jedne njene prijateljice, a potom su uslikani dok su šetali hrvatskom prestonicom. Matijina ruka na Nikolininom ramenu ukazuje na prisnost, a sve upućuje na to da se njihov odnos nakon samo mesec dana razvija u pravcu ozbiljne veze.

Nikola Rumenić

makonda-tracker