pakao od života

Glumica otvorila dušu kod Jovane i Srđana: Pucao mi je u glavu, presrećna sam što sam živa

0

Verenik glumice Ivane Panzalović pucao je u nju, ranio je, a potom izvršio samoubistvo. Osam meseci kasnije, prvi put pred kamerama, Ivana govori za "Jutro" šta se dogodilo te noći...

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Glumicu Ivanu Panzalović njen verenik, hirurg Srđan Cvetanović pokušao je da je ubije pa samom sebi presudio. Njen život se 7. septembra 2017. pretvorio u pakao. Osam meseci kasnije gostovala u Jutarnjem programu televizije Prva i progovorila o teškom periodu koji je iza nje.

 

Ja sam samo shvatila da sam presrećna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja. Pre dva meseca kada su me pozvali u pozorište prihvatila sam povratničku ulogu," poručila je Ivana.

foto: Printscreen

Srđan Predojević ju je upitao da li je uspela da prebrodi sve što joj se desilo i da li se nekad priseća nesrećnog događaja, a Ivana je otkrila da joj je gluma mnogo pomogla.

Ušla sam u mašinu odmah, krenuli smo sa probama. Nisam se osvrtala mnogo a i nema potrebe. Čudno je to. Život prosto mora dalje. Ne može se zaustaviti vreme ali ja ga ne bih ni vraćala.

foto: Facebook

Tokom razgovora o najtežem periodu iz života ove mlade glumice, Jovana ju je upitala može li iz te situacije nešto i da nauči, a Ivana je hrabro odgovorila:

Mora. Prosto neke stvari moraju da se dese. Bilo je šta je bilo."

 

makonda-tracker