slomljeno srce

DRAMATIČNO: Luna Đogani završila u Urgentnom

2

Mlada učesnica rijalitija prolazi kroz veoma težak period, a od stresa joj je ugroženo i zdravlje.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Luna teško podnosi situaciju u kojoj se našla, jer Sloba više pažnje posvećuje svojoj supruzi Kristini, kojoj je nedavno umro otac.

 

U njihovom odnosu mnogo toga se promenilo, pa je Luna je u stalnom strahu da će je on ostaviti.

 

Stres kojem je izložena sinoć je kulminirao, posle izjave jedne od učesnica rijalitija, Miljane Kulić, koja je rekla Luni da Radanović ipak voli Kristinu.

 

foto: Youtube Printscreen

Sloba se potom sukobio s Lepim Mićom, ali i mnogim drugim učesnicima "Zadruge", što je Luni teško palo.

 

Neki od učesnika rijalitija su je tešili i govorili joj da ne sme toliko da se nervira, jer će dobiti bolest na psihičkoj bazi i uništiti svoj život.

 

Ona je nastavila neutešno da plače, a zatim je počela da povraća. Potom se onesvestila, pa su pozvali pomoć, a obezbeđenje je iznelo napolje, pa je poslata u Urgentni centar.

 

na njenom Instagram profilu brzo su se pojavile reči podrške:

 

Kada si krenula na svoje životno putovanje ispratili smo te kao malu razmaženu devojčicu, ali to putovanje donelo ti je mnogo toga, pa si nam pokazala šta je ustvari ta devojčica. Postala si žena, hrabra i jaka žena, žena koja ne odustaje, bori se, pada i diže. Postala si naš heroj! Jednog dana će sve ovo da prođe, ti ostaješ naš srčani borac, borac za pravdu, istinu i ljubav, čovek dobrog srca, a rane će nestati...!
#ljubavzaljubav?, " piše na Luninom profilu.

 

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

 

makonda-tracker